Keystone logo

39 Master Programmer i Økonomistudier Revisjon 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Økonomistudier
 • Revisjon
Studieretninger
 • Økonomistudier (39)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Programmer i Økonomistudier Revisjon

  Revisjon er et kjerneområde for regnskapsloven disiplin (også med anvendelser innen kvalitetsledelse, energi og vannforvaltning, bevaring og prosjektledelse) arbeider med evaluering av en virksomhet, prosjekt, produkt eller organisasjon. Nyutdannede fra Master i Revisjon programmene vil ha grunnleggende kunnskaper og ferdigheter fundament å jobbe analysere kontoer, systemer eller enkeltpersoner i offentlig eller privat sektor. Den teoretiske og praktiske kunnskapen innpodet i Master of Revisjon programmer er spesielt relevant i dag i dagens globaliserte økonomi, hvor grundig evaluering og åpen kommunikasjon spiller en betydelig rolle.

  Master i Revisjon programmer er tilgjengelig ved universiteter og handelshøyskoler i Frankrike, Tyskland, Island, Luxembourg, Marokko, Spania og Sverige.Programmer vanligvis siste ett til to år og ofte kulminerer i en avhandling prosjekt som viser studenten 's forståelse av sentrale materialer og evne til å gjennomføre effektive auditeringsteknikker. Programmer kan tilbys på engelsk, tysk, spansk, fransk eller andre verdens språk, så ferdigheter i undervisningsspråket er viktig. Universiteter og institusjoner krever også at søkere til Master i Revisjon programmene har også en bachelorgrad eller tilsvarende utdanning, som kanskje må være i et beslektet felt (for eksempel forretninger, finans, regnskap, ledelse eller andre).

  Hvis du er interessert i å lære mer om hvordan du kan tjene en Master i revisjon og ta neste skritt mot en spennende karriere, bare bla ned og klikk for å lese mer, i dag!