Keystone logo

17 Master Programmer i Naturvitenskap Geografi Samfunnsgeografi 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Naturvitenskap
  • Geografi
  • Samfunnsgeografi
Studieretninger
  • Naturvitenskap (17)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Naturvitenskap Geografi Samfunnsgeografi

En mastergrad er en avansert grad som bygger på informasjonen som er etablert i bachelorstudier. Målet med mastergradsprogrammer som dette er å gi spesialisert kompetanseutvikling i visse kjernefaglige områder som gjør det mulig for studenter å forfølge nye muligheter faglig og faglig.

Hva er en master i human geografi? Det er en grad fokusert på studiet av menneskelig bevegelse og befolkningstetthet over hele verden. Human geografi kurs har en tendens til å dekke store logistiske problemer som påvirker flere nasjoner, fra ressursbehov til grenser og grenser. Noen programmer spesialiserer seg spesielt på grenseundersøkelser, men selv for dem som tar en ekspansiv utsikt, utgjør denne delemnet ryggraden i graden.

Studentene kan få forståelse for store mønstre av menneskelig bevegelse gjennom studiet av statistisk modellering og disiplinert dokumentasjon av data. Denne forståelsen kan også hjelpe elevene til å utvikle innsikt i politikk og deres effekter, noe som gjør dem bedre egnet for rollene de skal bevege seg inn etter etter eksamen. De kan også få organisatoriske ferdigheter mens de mestrer sin kjernevitenskapskunnskap.

Kostnader for grader i dette feltet endres ganske etter plasseringen og typen skole som vurderes. Det er fordi finansieringsmodellene for høyere utdanningsinstitusjoner varierer fra land til land, så du trenger spesifikk forskning.

Human geografi kandidater er etterspurt etter stillinger som geospatial analytikere, samle data fra ulike open-source forskningsprosjekter for å opprette og oppdatere globale kartlegging systemer. De er også søkt etter stillinger som prosjektledere, utvikle og raffinere geokodede produkter i industrisektoren. Nylig er menneskelig geografi blitt et ettertraktet fagområde for farmasøytiske salgsrepresentanter også.

Nettskoler som tilbyr disse studiene er utbredt og enkle å finne. Det tar bare litt forskning. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.