Keystone logo

1 Master Programmer i Samfunnsvitenskap Statsvitenskap Samfunnskunnskap 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Samfunnsvitenskap
  • Statsvitenskap
  • Samfunnskunnskap
Studieretninger
  • Samfunnsvitenskap (1)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Master Programmer i Samfunnsvitenskap Statsvitenskap Samfunnskunnskap

En mastergrad er et alternativ for studenter som tidligere har fått en lavere grad. Å få graden tillater enkeltpersoner å kalle seg en ekspert på sitt felt. Det er også vanligvis en forutsetning for å tjene en doktorgrad.

Hva er en mastergrad i samfunnet? En Master i samfunn innebærer de praktiske og politiske aspektene av statsborgerskap. Dette inkluderer sivile lover og koder, borgernes plikter og politiske eller etiske tradisjoner. Studentene kan ta kurs i interkulturell og internasjonal kommunikasjon, digital samfunn, barn og internasjonal utvikling, regional planlegging, byfornyelse og religiøse studier, blant mange andre. Disse kursene er ofte laget for å lære studenten ikke bare om lokal samfunn, men hvordan statsborgerskap påvirker regjeringer over hele verden.

Personer som tjener en høyere grad i samfunnsfag, lærer ofte mange ferdigheter som hjelper dem i sin karriere så vel som i hverdagen. Studentene kan lære å styre tid og prosjekter, samt hvordan man lager budsjetter for disse prosjektene. Andre ferdigheter som læres er ledelse, kritisk tenkning og offentlig taler, og åpner døren for flere karrieremuligheter.

Kostnaden for å få en mastergrad i samfunnsfag er avhengig av flere faktorer, blant annet hvilken skole studenten går og hvor skolen ligger. Antallet kredittid kreves også faktorer i kostnaden.

Folk som tjener en grad i samfunnsfag, vil sannsynligvis kunne velge fra et bredt spekter av karriereveier. Studentene kan gå inn i lov, sosialtjenestestyring, offentlig forvaltning, politikk eller PR. Vanlige jobber inkluderer mediatorer, samfunnsorganisasjonsledere og byplanleggere, som alle bruker sosial organisasjon og regjering til å forfølge agendaer som er viktige for deres lokalsamfunn. Noen studenter kan velge å tjene en Ph.D. og deretter løp for politisk kontor.

Læreinstitusjoner over hele verden kan tilby programmer i samfunnsfag eller lignende felt. Mange tilbyr også nettkurs for de som trenger mer fleksibilitet. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.