Keystone logo

12 Master Programmer i Samfunnsvitenskap Sosialarbeid Samfunnstjeneste 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Samfunnsvitenskap
  • Sosialarbeid
  • Samfunnstjeneste
Studieretninger
  • Samfunnsvitenskap (12)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Samfunnsvitenskap Sosialarbeid Samfunnstjeneste

Studentene kan utvide sitt karrierepotensiale med en mastergrad. Den intensive studien av et bestemt felt kan gi nyutdannede den ekstra kanten på arbeidsplassen. En mastergrad er også vanligvis en nødvendig stepping stone for de som driver doktorgrad eller bestemte fagområder.

Hva er en master i fellesskapstjenesten? Programmet lærer generelt menneskelig atferd, sosial rettferdighet og sosialpolitisk analyse. Studentene kan studere globale helseforhold, miljø rettferdighet, samfunnsbasert utvikling, urfolks rettigheter og sosialt arbeid. Frivillige muligheter kan være tilgjengelige for studenter å utvide sin kunnskap og ferdigheter. Kursarbeid kan lene seg mot mer humanitært arbeid eller sosialt arbeid, avhengig av studentens og programmets interesser. De fleste studenter fullfører programmene i ett til to års studie.

Et fellesskapstjenesteutdanningsprogram kan finpusse nyttige ferdigheter. Forskningsferdigheter og effektive ledelsesteknikker kan være til nytte for samfunnet og studenten i hans eller hennes arbeid. Evnen til å håndtere individuelle forskjeller kan være til nytte for arbeidsplassfunksjonen samt mellommenneskelige forhold.

Kostnaden for en mastergrad varierer mellom institusjoner. Før du forplikter deg til et program, undersøk institusjonen, gradplanen og avgiftene. Kursbelastningen, plasseringen og andre faktorer kan påvirke kostnadene.

En mastergrad i fellesskapstjenesten kan forberede studentene på stillinger som fungerer som samfunnsutviklere, nonprofit-direktører og regjeringsanalytikere. Posisjoner i sosialt arbeid kan være tilgjengelig både internasjonalt og internasjonalt, da det er et voksende felt som trenger kvalifiserte personer. Nyutdannede har jobbet i utenlandske tjenester, diplomatiske tjenester og bedriftssektoren. Det medisinske feltet tilbyr mulige jobbmuligheter, for eksempel velværeprogramsjef og oppsøkelsesdirektør. Studentene kan også bruke graden til å gå inn i leder- og lederroller.

Fellesskapstjenesteutdanningsprogrammer krever ofte hands-on nedsenking. Studentene kan velge mellom muligheter rundt om i verden eller fleksible online kurs. Begynn søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.