Keystone logo

26 Master Programmer i Samfunnsvitenskap 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Profesjonsstudier
 • Samfunnsvitenskap
Studieretninger
 • Profesjonsstudier (26)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

   Master Programmer i Samfunnsvitenskap

   Med mange entry level jobber i dag krever en bachelorgrad ved minimum, kan en profesjonell mastergrad vise seg å være svært gunstig. Enten du er fersk ut av undergraduate skolen eller ønsker å avansere i din valgte feltet, kan en profesjonell mastergrad gi deg akkurat den kanten du trenger i utviklende arbeidsmarked.

   Noen lurer kanskje på, "Hva er en Professional Master i Social Science?" Det er et studium som utdanner personer på gjeldende konsepter og retningslinjer innen samfunnsfag og humaniora og forbereder enkeltpersoner å bruke slike begreper innenfor næringslivet, nasjonalt eller internasjonalt . Ved fullføring av programmet, kandidater er i stand til å anvende sosiale begreper lykkes i arbeidet med å fremme selskapets handlemåte i samfunnsspørsmål.

   Med et slikt studium studentene ikke bare lære begrepene arbeider med konsentrasjonen, men de får også sentrale virksomheten kunnskap og erfaring.Disse aspektene kan brukes i mange forskjellige scenarier, åpne opp muligheter for nyutdannede å forfølge en rekke ulike karriereveier.

   Kostnaden for graden varierer fra skole til skole. Ulike faktorer som plasseringen av skolen, den gjennomsnittlige kostnaden for å delta på den aktuelle institusjonen, og om du studerer i person eller online alle spille en rolle i å bestemme prisen.

   En Professional Master i Social Science forbereder enkeltpersoner å utmerke seg i stillinger som arbeider med samfunnsvitenskapene, inkludert statlige roller, ideelle organisasjoner og profesjonelle virksomheter. Personer med slik trening kan også bestemme seg for å armen ut i andre felt som gjestfrihet eller jobber hvor de avtale tett med kunderelasjoner. Noen individer kan også velge å gå inn i virksomheten for seg selv og bli en konsulent eller entreprenør for en rekke av de nevnte selskapene.

   Når du har valgt din grad er det viktig å velge den beste skolen for din situasjon. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.