Keystone logo

64 Master Programmer i Samfunnsvitenskap Sosiologi Samfunnsvitenskapelige studier 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Samfunnsvitenskap
  • Sosiologi
  • Samfunnsvitenskapelige studier
Studieretninger
  • Samfunnsvitenskap (64)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Samfunnsvitenskap Sosiologi Samfunnsvitenskapelige studier

Begrepet "samfunnsvitenskap" brukes til å definere en stor kategori av ulike grader og karrieremuligheter. Å skaffe en mastergrad i samfunnsvitenskap hjelper med å åpne døren til et bredt spekter av felt, inkludert sosiologi, statsvitenskap, psykologi, teologi, antropologi, humaniora og mer. Enten du foretrekker å studere det menneskelige sinnets intricacies og forhold mellom mennesker i dag, eller du vil grave inn i kultursamfunn og sivilisasjoner, kan samfunnsvitenskapen gi grunnlaget du trenger.

&nbsp

Hva er en Master i samfunnsvitenskap? En mastergrad i noen av samfunnsvitenskapene kan gi deg et grunnlag for mange jobber i en myriade av felt. Disse grader hjelper deg å forstå historie, menneskelig atferd og sosiale samspill, og oversette til mange forskjellige karriereveier nedover veien. Ved å spore menneskelig interaksjon til sin sosiale, kulturelle og historiske opprinnelse, vil du være bedre rustet til å takle moderne problemer og finne realistiske og oppnåelige løsninger.

&nbsp

Det er mange skoler i dag som tilbyr mastergrad i samfunnsvitenskap, og kostnadene for hvert program kan variere avhengig av flere faktorer. Kostnaden kan også variere mye avhengig av om du velger å forfølge en utdanning i USA eller et internasjonalt universitet, så det er noe du bør undersøke nøye før du forplikter deg til et program.

&nbsp

Med en Master i samfunnsvitenskapelig grad kan du velge å forfølge en stilling som arbeider direkte med mennesker, for eksempel sosialt arbeid, lov eller rettssaker, eller slå sammen din omfattende kunnskap om menneskelige samspill med andre felt, for eksempel datavitenskap eller human resource management . Andre praktiske anvendelser innen dette feltet er karriere innen rådgivning, rettshåndhevelse og rettsmedisin, vitenskap, utdanning, regjering, journalistikk og statistikk.

&nbsp

For å komme i gang identifiserer du feltet i samfunnsvitenskap som mest interesserer deg og starter et søk på nettet for skoler som tilbyr programmet. Du kan lett finne grundig informasjon om samfunnsvitenskapelige masterprogrammer. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.