Keystone logo

24 Master Programmer i Teknologi Sikkerhet 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Teknologi
 • Sikkerhet
Studieretninger
 • Teknologi (24)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Programmer i Teknologi Sikkerhet

  Studenter som utfører en mastergrad kan ha bakgrunn i en rekke fagområder. Denne graden demonstrerer ekspertise i en studerendes utvalgte studieområde og kan potensielt forbedre arbeidsutsikter.

  Hva er en mester i sikkerhet? Master i sikkerhetsprogrammer forbereder personer for roller i kriminalitetsforebygging, informasjonssikkerhet, risikovurdering og krisestyring. Tverrfaglig, studentene kan velge å fokusere på temaer som spenner fra forskning og politikk til nye teknologiske løsninger. Kursoppgaver kan omfatte emner som Best Practices for Homeland Security, kritisk infrastruktur, cybersikkerhet, strafferettslig og sårbarhetsvurdering / risikoanalyse.

  En Master of Security utruster studenter med verdifulle ferdigheter som ledelse, beredskap og potensiell trusselidentifikasjon. Motta en mastergrad i dette emnet er en utmerket stepping stone for undergraduates som ønsker å spesialisere seg i sikkerhetsstudier og kan hjelpe fagfolk til å forbedre deres CV.

  Vanligvis som krever to til fem år å fullføre, vil kostnaden for en Master i sikkerhet avhenge av den spesifikke institusjonen og programmene som tilbys. Det er mange innenlandske og internasjonale programmer å velge mellom, så det er avgjørende at søkerne utfører grundig forskning før de forplikter seg til en skole.

  En Master i sikkerhet kan føre til karriere i et bredt spekter av næringer, inkludert både privat og offentlig sektor. Studentene kan velge å spesialisere seg i fysisk eller cybersikkerhet, samt ledelse og administrasjon. Nyutdannede med teknologi-baserte grader er i stor etterspørsel etter stillinger som informasjonssikkerhetsanalytiker, nettverkssikkerhetssjef, IT-ingeniør og UI-designer. Personer som foretrekker hands-on roller kan fungere som sikkerhetsvakter eller ledere, transportsikkerhetssikkerere, beredskapsadministratorer, sikkerhetsforskere eller risikokonsulenter.

  Det finnes et bredt spekter av master i sikkerhetsprogrammer over hele verden. Fjernundervisningsmoduler har gjort det lettere for studenter å forfølge en grad på en fleksibel timeplan og motta en internasjonal utdanning. For å få mer informasjon, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.