Keystone logo

1 Master Programmer i Biovitenskap Bioteknologi Sensorikk 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Biovitenskap
  • Bioteknologi
  • Sensorikk
Studieretninger
  • Biovitenskap (1)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Master Programmer i Biovitenskap Bioteknologi Sensorikk

Hvis du elsker forskning og du elsker mat, deretter en Master i Sensory Science kan være riktig for deg. Ikke bare kan du få en bedre forståelse av hvordan folk opplever mat gjennom sansene, men mange forskjellige karriere og pedagogiske dører kan raskt åpne for deg ved å fullføre studiene.

Hva er en Master i Sensory Science? Det er et studium som fokuserer på hvordan folk bruker sine sanser når vi samhandler med mat. Studier har en tendens til å fokusere på lukt, smak og berøring. Kurs kan dekke et spekter av emner, inkludert sensoriske teknikker og evaluering, psykofysikk og forbrukerundersøkelser. I tillegg til de vanlige kurs som kreves, er studentene vanligvis forventes å fullføre sin egen forskningsprosjekt før eksamen. I noen tilfeller tar forskningsprosjektet opp mesteparten av studien. Programmer vanligvis vare ett år.

Fordelene til å studere sensorikk er mange.Studentene får en bedre forståelse av hvordan folk opplever mat, slik som å bedre markedsføre produkter til forbrukere. Det åpner også mange dører karriere internasjonalt, siden mange matvarer og forskning selskaper over hele verden er interessert i avgangselever på dette feltet.

Kostnaden for en Master i Sensory Science avhenger i stor grad av hvor studenter velger å studere og hvorvidt de melde deg på en ett- eller toårig program. Andre faktorer, som for eksempel bolig, mat og transport, bør vurderes hvis studere på campus. Forskning programmet godt å forstå alle kostnadene.

Det finnes mange unike karrieremuligheter når du velger å studere sensorikk. Nyutdannede av programmet kan være i stand til å arbeide i forskning med fokus på mat utvikling, markedsføring og sensoriske teknologi. Næringsmiddelbedrifter og selv offentlige forskningsfasiliteter kan ansette studenter med en Master i Sensory Science. Fullføre denne graden kan også føre studentene til å forfølge videre utdanning i et PhD-program.

Studenter kan vanligvis søke på nettet for noen av studiene på campus eller fjernundervisning. Du vil sannsynligvis trenge en utskrift fra den forrige skolen for søknaden. Et intervju kan være nødvendig i tillegg. For mer informasjon, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.