Keystone logo

26 Master Programmer i Ingeniørfag Sikkerhetsingeniør Sikkerhetsledelse 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Ingeniørfag
  • Sikkerhetsingeniør
  • Sikkerhetsledelse
Studieretninger
  • Ingeniørfag (26)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Ingeniørfag Sikkerhetsingeniør Sikkerhetsledelse

Mastergrader er avanserte, eller oppgradere, grader. De representerer vanligvis ferdigstillelse av 12 til 18 college kurs. Studentene må ha fullført en lavere grad før du bruker en av disse programmene. Moderne teknologi har gitt lettere tilgang til disse programmene, slik at fagfolk, samt studenter, kan dra nytte av å fremme sin utdanning.

Hva er en Master i Safety Engineering? Disse programmene dekker vanligvis temaer som sikkerhetsteknikk, miljøfarer og bekymringer, risiko på arbeidsplassen og ergonomi, og relaterte problemer. Mange av disse programmene innlemme en viss hands-on arbeid i læreplanen. Fagområder dekket i disse studieprogrammene kan inkludere ergonomi, yrkesmessig sikkerhet, miljørisikovurdering, og biomekaniske engineering. Kurs kan bli utviklet i henhold til standarder fastsatt av Statens institutt for Occupational Safety and Health (NIOSH).

Ferdighetene opptjent i løpet av dette studiet vil hjelpe nyutdannede sette prinsippene for sikkerhetsteknikk til god bruk. Nyutdannede har utviklet en fortrolighet med mange tekniske applikasjoner som er relevant for balansert bruk av sikkerhets prinsipper og praksis. Noen programmer tilbys som fjernundervisning.

Med tilgang til dette programmet i innstillingene på campus og gjennom fjernundervisning plattformer, kan studenter fra hele verden finne et alternativ for deres behov. Kostnadene forbundet med deltakelse i dette programmet kan variere fra sted til sted. For nøyaktig undervisning og avgift informasjon, kontakt skolene direkte.

Etter å ha fullført en Master i Safety Engineering, nyutdannede tendens til å nyte jobb vekst og positive fremtidsutsikter, særlig ettersom bekymring for jobben sikkerhet vokser. Årslønn for akademikere i dette feltet har en tendens til å være svært konkurransedyktig og ønskelig.Noen av de vanligste stillinger omfatter helse og sikkerhet ingeniører, industrivern ingeniører og produktsikkerhet ingeniører. Karrieremuligheter kan også bli funnet med Homeland Security, gruvedrift sikkerhetsteknikk, og kollisjon sikkerhet engineering selskaper, for eksempel.

Det er mange retninger at du kunne arbeide med en mastergrad i dette området. Bestem hvilken vei du ønsker å forfølge og deretter søke etter programmet nedenfor og kontakte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.