We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

3 Master Programmer i Kosmetikk Skjønnhetsindustri 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Kosmetikk
 • Skjønnhetsindustri
Studieretninger
 • Kosmetikk (3)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Popular degree type

  Popular education type

  Master Programmer i Kosmetikk Skjønnhetsindustri

  En mastergrad gir avansert opplæring i et fagområde som omfatter mer spesifikk kunnskap, forskning og analyse teknikker og forretningsferdigheter. En mastergrad vanligvis fokuserer på ett aspekt av en generell fagområde, noe som gjør utdannet en ekspert som er kvalifisert for stillinger med høyere myndighet.

  Hva er en Master i Beauty Industry? Dette grad fokuserer på kompetansen til hår, negler og hudpleie. Elever lærer ofte om instrumenter og teknikker for kroppspleie, samt kjemien som er involvert i å anvende produkter på huden og håret. Bakteriologi er undervist i programmet slik at elevene forstår viktigheten av hygiene for å hindre smitte på arbeidsplassen. Fordi dette er en avansert grad, elevene lærer også om teknikker, forretningsplaner og budsjetter, kundeservice og offentlige forskrifter.

  Med en mastergrad i skjønnhetsindustrien, studentene ikke bare få en høyere lønn og en posisjon av høyere myndighet, men de ofte også gå inn i virksomheten for seg selv. Denne industrien vokser og gode ledere er alltid i etterspørselen.

  Faget tar omtrent et år å fullføre, men studenter kan også ha arbeidserfaring som et krav for graden. Studentene skal undersøke flere skoler for å lære mer om avgifter og kurstider, slik at du kan finne den som passer best for deg.

  Med en mastergrad i skjønnhetsindustrien, akademikere ofte klarer skjønnhetssalonger, ansvarlig for den daglige driften av hele etablissementet. Kundeservice og kundetilfredshet er nøkkelen for kosmetologer, barberere, talent agenter, produktdesignere og utviklere, selgere og andre i skjønnhetsindustrien, delegere oppgaver til ansatte i riktige mengder og i henhold til deres ferdighetsnivå, og samtidig opprettholde arbeidsstandarder.Mange akademikere utforme arbeidsplaner og holde seg oppdatert på alle helseforskrifter.

  For å finne ut mer om hvilke programmer som er tilgjengelig i skjønnhetsbransjen, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.