Keystone logo

25 Master Programmer i Pedagogikk Læringspsykologi Skolerådgivning 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Pedagogikk
  • Læringspsykologi
  • Skolerådgivning
Studieretninger
  • Pedagogikk (25)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Pedagogikk Læringspsykologi Skolerådgivning

En mastergrads er en doktorgradskvalifikasjon som kan ta alt fra ett til fire år for å fullføre. Noen programmer krever at studentene skriver en avhandling eller tar en kvalifiserende eksamen i tillegg til å fullføre et bestemt antall kreditt timer. Programmene kan være profesjonelle eller forskningsbaserte.

Hva er en master i skolerådgivning? Studentene blir vanligvis instruert i strategier for rådgivning K-12 elever, skoler, familier og lokalsamfunn. Studentene kan ta klasser som prinsipper for skole rådgivning, rådgivning ferdigheter og teknikker, konsepter av familiens systemer, flerkulturell rådgivning, menneskelig vekst og utvikling og psykopati og diagnose. Personer i et mastergradsprogram har en tendens til å lære å hjelpe studenter i alle aldre til å fokusere på faglig, karriere, sosial og emosjonell utvikling, slik at de kan oppnå suksess i skolen og forberede seg på å lede liv som voksne.

Det er mange fordeler å tjene en mastergrad i skole rådgivning. Nyutdannede utvikler vanligvis gode lytteferdigheter. Gjennom å lære andre hvordan man skal fokusere på mål, tar de vanligvis også opp på disse ferdighetene. Studentene kan også få erfaring med å jobbe med personer fra ulike bakgrunner. Dette tillater dem å være medfølende individer som forstår arbeidet til et mangfoldig samfunn.

Universiteter over hele verden tilbyr forskjellige masterprogrammer, og kostnadene kan variere basert på ferdigstillelse og kurs. Kontakt spesifikke skoler av interesse for å spørre om undervisning forventninger.

En mastergrad i skolerådgivning kan forberede studentene på arbeidsplasser som skolerådgivere, administrative assistenter og andre akademiske stillinger. Noen nyutdannede forfølger karrierer med ideelle organisasjoner der de er i stand til å hjelpe hjelpepersonell og misbrukt barn. Nyutdannede kan også kvalifisere til karriere som kliniske saksbehandlere, sosialarbeidere, mentorer eller spesialundervisningslærere. Med en liten mengde ekstra kurs og lisensiering, kan kandidater finne jobb som psykiatriske spesialister og psykiatriske terapeuter.

En mastergrad i skolerådgivning kan enkelt forfølges i en tradisjonell på campus-innstilling eller gjennom et online gradprogram. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.