Keystone logo

29 Master Programmer i Scenekunst Teaterstudier Skuespill 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Scenekunst
  • Teaterstudier
  • Skuespill
Studieretninger
  • Scenekunst (29)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Scenekunst Teaterstudier Skuespill

Bryte inn film eller scene skuespill er ofte vanskelig, selv når du har fått riktig trening. Ved å forfølge en Master i Acting, kan elevene finpusse sine skuespillerevner og bedre forberede seg på en karriere som arbeider på profesjonelle produksjoner.

Hva er en Master i Acting? Det er et studieprogram som innebærer lærings- og mestringsteknikker som overfører til å opptre på scenen, i film eller på tv. I tillegg til å fungere teknikker, studenter har en tendens til å studere virksomheten av film og teater, script analyse, scene bevegelse og tale. En-til-to-årig program ofte kulminerer i en presentasjon av student filmer eller levende skuespillerpresentasjoner. Før du får godkjent til et program, kan potensielle studenter må demonstrere sine skuespillerevner foran et panel.

Tjene en Master i Acting er ofte en spennende opplevelse for elevene. Fordeler inkluderer ofte unike muligheter til å arbeide på student scenen og filmprosjekter, samt en etappe opp i en konkurranseutsatt industri.

Kostnaden for å tjene en mastergrad i skuespill varierer avhengig av institusjon og lengden på programmet. Det kan være gebyrer for materialer for film eller sceneproduksjoner i tillegg. Studentene oppfordres til grundig forskning sitt program av valget for å forstå kostnadene involvert.

En mastergrad i skuespill kan hjelpe lanseringen studenter mot karrierer på profesjonelle scener som Broadway. Mange kandidater finner også jobber som produksjonsassistenter for TV og regissører. Skuespillerprestasjonene er en konkurransedyktig felt, og selv om ikke hver student kan gjøre en opptreden på skjermen, er det mange forskjellige behind-the-scenes karrierer tilgjengelig med scene, TV og film produksjoner. Noen elever kan også forfølge en doktorgrad og ønsker å lære å handle ved universiteter og andre utdanningsinstitusjoner.

Etter å ha fullført en bachelorgrad i et beslektet felt, kan elevene vanligvis søke på nettet for et program.Selv om noen kurs kan være tilgjengelig på Internett, vil mest sannsynlig trenger å være ferdig på en campus. En presentasjon av fungerende ferdigheter kan også være nødvendig før aksept. Hvis du vil vite mer, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.