Keystone logo

6 Master Programmer i Forretningsstudier Forretningsledelse Småbedriftsledelse 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Forretningsstudier
  • Forretningsledelse
  • Småbedriftsledelse
Studieretninger
  • Forretningsstudier (6)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Forretningsstudier Forretningsledelse Småbedriftsledelse

En mastergrad er en toårig grad som ofte er oppnådd etter avsluttet bachelorprogram. Det gir deg mer inngående og grundig kunnskap om ditt felt og kan åpne opp nye karrieremuligheter.

Hva er en Master i Small Business Management? Denne graden kan være kjøretøyet for alle verktøyene du trenger for å gjøre en liten bedrift vellykket. Det kan gi deg en ny forståelse av hva slags markedsføring, økonomi og menneskelige ressurser du trenger for å holde en liten bedrift på toppen av sitt felt. Fokuserer på teknologi, ledelse og ledelse, og salg kan hjelpe deg med å få og bli lønnsom i småbedriftene dine.

Det er mange mulige fordeler til en Master i Small Business Management for både ditt profesjonelle liv og ditt personlige liv. Du kan lære ferdigheter som tidsstyring, organisering og pengehåndtering som kan tjene til å forbedre deg hele veien rundt.

Kostnaden for et masterprogram er avhengig av flere faktorer, inkludert plassering og institusjon. Sjekk med din for å se hva kostnaden kommer til og hva den utgiften inkluderer.

Karriere i småbedrifter florerer, og du kan ha din valg med en mastergrad. Du kan velge å starte din egen småbedrift, selge et produkt eller en tjeneste direkte til forbrukerne. Eller du kan bestemme deg for å bli konsulent for andre småbedrifter, er et bedre alternativ. Det er også muligheter i en bedriftskonfigurasjon, som en direktør for markedsføring i et selskap som selger produkter til små bedrifter. Offentlige karrierer som kontoadministrator med en kropp som hjelper småbedrifter, kan også være en utmerket passform.

Du er sannsynlig å finne at en Master i Small Business Management er tilgjengelig i nærheten av hvor du er, uansett hvilket hjørne av verden du er i, med inkludering av disse programmene i mange nettkurskataloger. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.