Keystone logo

43 Master Programmer i Bærekraftighetsstudier Sosial bærekraft 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Bærekraftighetsstudier
  • Sosial bærekraft
Studieretninger
  • Bærekraftighetsstudier (43)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Bærekraftighetsstudier Sosial bærekraft

For å gå dypere inn i et emne, kan du forfølge en mastergrad etter å ha tjent bachelorens. Denne graduate grad tar vanligvis to år å fullføre og har avanserte emner du ofte trenger å studere selvstendig.

Så, hva er en Master i sosial bærekraft studier? Bærekraft refererer til hvor lenge noe kan vare og sosiale bærekraftstudier ser på hvor lenge noe kan vare i en voksende menneskelig befolkning. Dette inkluderer ting som medisin, mat og levende land. Du kan forvente å lære mer om klimaendringer, jordforvaltning og energiforbruk. For å forberede seg på denne graden, bør du vurdere å fullføre en bedriftsøkonomisk eller teknisk struktur.

Innenfor et bærekraftig program er noen ferdigheter du kan lære deduktive resonnementer, ledelse og beslutningstaking. Med gode resonnementskompetanse kan du optimalisere ditt daglige liv, mens ledelse og beslutningsprosesser hjelper deg med å fremme positiv forandring i en gruppeinnstilling.

Kostnaden for en mastergrad er avhengig av mange ting, inkludert hvor mange kurs du kan ta på nettet og hvor din valgte skole ligger. Det er også viktig å finne ut hva slags bokomkostninger og registreringsavgifter du skal betale. Når du fullfører budsjettet ditt, kontroller du om det er stipend og annen økonomisk hjelp tilgjengelig.

Arbeidsgivere som ansetter nyutdannede med en sosial bærekraftig grad inkluderer statlige organer, miljøvern grupper og energi skaperne. Disse arbeidsgiverne vil ha noen som forstår hvordan ressursene styres best i voksende menneskelige befolkninger. Din kunnskap om energisystemer kan også brukes mens du er ansatt i en regulatorisk kapasitet. For å utvide jobbsøkingen, se på bedriftens bærekraft og teknologisektoren.

På grunn av økende bekymring for global bærekraft, tilbyr flere skoler dette studiet enn noen gang før. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.