Keystone logo

40 Master Programmer i Jusstudier Politikk Sosial politikk 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Jusstudier
  • Politikk
  • Sosial politikk
Studieretninger
  • Jusstudier (40)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Jusstudier Politikk Sosial politikk

Etter å ha mottatt en bachelorgrad som en bachelorgrad, velger mange enkeltpersoner å videreutvikle sin utdanning ved å delta på et postgraduate program. Disse programmene, som vanligvis varer mellom ett og tre år, er ferdige når studenten tjener nok studiepoeng til å få en mastergrad.

Hva er en master i sosialpolitikk? Denne graden er å foretrekke for folk som ønsker å hjelpe ugunstige grupper som minoriteter eller eldre. Studentene lærer om de psykiske, emosjonelle, fysiske og eksterne problemene som påvirker folket i disse gruppene. Typiske kurs involverer å undervise enkeltpersoner om sosial-juridisk utvikling, psykiske problemer, avanserte forskningsmetoder, og trender og fremskritt i sosialt arbeid og samfunnsomsorg. Studentene får også utdanning om fattigdom, statistisk analyse, flyktninger, fysisk helse og mer. De kan fokusere på spesialiserte studieområder hvis det er foretrukket.

Studenter som tjener en grad i sosialpolitikken, får ofte både kvalitative og kvantitative ferdigheter. De kan lære å analysere problemer i et fellesskap og utvikle rettsmidler for dem. Andre ferdigheter enkeltpersoner kan fremme inkluderer informasjonsteknologi, ledelse og psykologi. Studentene kan finne at med disse ferdighetene kan de bevege seg opp bedriftsstigen raskere enn noen av sine jevnaldrende.

Hvert land og hver læringsinstitusjon innenfor den tar ulike kostnader for å tjene en grad i barnepsykologi. Kostnaden avhenger også av hvor lenge studentene deltar i programmet og om de kvalifiserer for stipend eller stipend.

Et bredt spekter av karriere er tilgjengelig for personer som har en mastergrad i sosialpolitikken. I politikk kan kandidater jobbe som politiske forskere. Ledelsesjobber kan være tilgjengelige i form av tilsyn med samfunnsorganisasjoner eller sosialtjenesteprogrammer. Noen kandidater kan fortsette å bli lærere på videregående skoler, junior høyskoler eller høyskoler rundt om i verden. Regjeringsorganisasjoner ansetter også konsulenter for å analysere verdenssaker og reise til andre land.

Kurs i sosialpolitikk er tilgjengelig hos ulike læringsinstitusjoner over hele verden og online. Studentene kan vurdere online læring for en mer fleksibel tidsplan. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.