Keystone logo

6 Master Programmer i Bærekraftighetsstudier Sosial bærekraft Sosial ulikhet 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Bærekraftighetsstudier
  • Sosial bærekraft
  • Sosial ulikhet
Studieretninger
  • Bærekraftighetsstudier (6)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Bærekraftighetsstudier Sosial bærekraft Sosial ulikhet

En mastergrad hjelper en student til å forstå et fag videre enn en bachelorgrad. Disse graden grad krever generelt mer forskning og grundig studium. Videre åpner master-grader vanligvis spennende karriereveier for kandidater som pleier å betale mer enn jobber som bare krever en bachelor.

Hva er en master i ulikhetstudier? Disse masterprogrammene fokuserer på ulikheten som eksisterer mellom menn og kvinner rundt om i verden. Kursene kan også fokusere på veikryss av ulikhet, for eksempel rase, seksuell orientering og økonomisk klasse. Studentene lærer om denne ulikhetens historie og studerer teorier om hvordan man skal øke likheten i fremtiden. Studentene lærer å se samfunnet gjennom sosiale, kulturelle og økonomiske linser for bedre å forstå kreftene som driver ulikhet. Mange masterstudier i ulikhetstudier tar to år for en heltidsstudent å fullføre.

Studenter som driver en mastergrad i ulikhetstudier kan utvikle en følelse av empati for mennesker som ikke er som dem selv. Denne følelsen kan tjene dem godt i personlig og karriereoppdrag. Videre går utdannede vanligvis ut av disse programmene med utrolige forsknings- og kommunikasjonsevner som er verdifulle for mange arbeidsgivere.

Ingen to masterstudier i ulikhetsstudier koster det samme. Opplæringsprisene kan variere mellom land, regioner og enkelte universiteter. Studentene bør sjekke med hver skole for å bestemme potensielle kostnader.

Nyutdannede med en Master i ulikhet Studier kan fortsette å ha blomstrende sosiale rettferdighet karrierer. Noen nyutdannede fortsetter å være administrerende direktører eller til og med grunnleggere av ideelle organisasjoner som arbeider med marginaliserte mennesker for å skape en mer rettferdig verden. Andre kan fortsette å jobbe innen statlige velferdsorganisasjoner, og administrere lag av mennesker som arbeider direkte med mennesker i nød. Fortsatt andre med denne graden jobber i regjeringer som policyrådgivere. Disse rådgivere analyserer foreslåtte retningslinjer for å forstå potensiell innvirkning på marginaliserte samfunn.

Med nettbaserte programmer tjener mange studenter sin Master in Inequality Studies eksternt. Andre velger lokale universiteter, og enkelte studenter reiser utenlands for sine studier. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.