Keystone logo

18 Master Programmer i Menneskerettsstudier Historie Sosialhistorie 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Menneskerettsstudier
  • Historie
  • Sosialhistorie
Studieretninger
  • Menneskerettsstudier (18)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Menneskerettsstudier Historie Sosialhistorie

For studenter som ønsker å utvide sin kompetanse på sitt valgte felt og være kvalifisert for mer prestisjefylte karrieremuligheter, kan det være svaret å skaffe seg en mastergrad. Denne typen grad er tilgjengelig for studenter med bachelorgrad.

Hva er en mester i sosialhistorie? Denne typen grad gir studentene kunnskap om ulike samfunn og kulturelle forskjeller mellom dem. Kursene kan dekke ulike religioner, samfunnsforventninger eller kulturelle skikker. Hver klasse er typisk designet for å utforske moderne samfunn i dybden og hjelpe elevene til å utvikle en større forståelse og forståelse for kulturelt mangfold. Et godt grep om sosialhistorie kan hjelpe elevene til å få bedre forståelse av dagens sosiale problemer.

En grad i sosialhistorie kan hjelpe elevene med å oppnå visse ferdigheter som kan føre til et større utvalg av høyt betalte arbeidsplasser i fremtiden. Studentene kan utvikle gode analytiske ferdigheter som kan bidra til videre karriere, og de kan utvikle viktige problemløsende og kommunikasjonsevner som er nyttige i livet.

Det kan ta alt fra ett til tre år for å skaffe seg en Master i sosialhistorie. Kostnaden varierer fra skole til skole. Varigheten og plasseringen av programmet kan påvirke prisen, så det er best å kontakte universiteter for et nøyaktig estimat.

Mennesker med en grad i sosialhistorie kan muligens finne jobber på mange felt. En rekke studenter velger å bli lærere, mens andre foretrekker jobber som forskere. Noen bestemmer seg for å forfølge karriere som historikere, arbeider i et bibliotek eller et museum. Noen studenter finner jobber som regjeringer, og andre jobber med humanitære grupper. Selv en karriere i politikk eller en jobb som journalist kan være muligheter for mange studenter.

For å gi studenter over hele verden tilgang til mastergradsprogrammer, har mange universiteter begynt å tilby onlineklasser sammen med de på campus. Online klasser gir studentene større fleksibilitet med sine tidsplaner. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.