We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

16 Master Programmer i Naturvitenskap Geografi Spatalvitenskap 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Naturvitenskap
  • Geografi
  • Spatalvitenskap
Studieretninger
  • Naturvitenskap (16)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Naturvitenskap Geografi Spatalvitenskap

Økende kunnskap er nøkkelen til karriere suksess, noe som er grunnen til at så mange studenter velger å forfølge en Master i Spatial Science. Dette fagfeltet gjør elevene til å smi en forståelse av romlige relasjoner via avanserte kurs og tilbyr også veiledning om hvordan du søker slike konsepter til verden for øvrig.

&nbsp

Hva er en Master i Spatial Science? Dette programmet gir det grunnleggende arealplanlegging for bruk i mange ulike områder og bransjer. Studier omfatte utvikling av strategier for bærekraftig romlig design, mens også engasjere elevene i forvaltningen av levende miljøer. Klasser også berøre dagens teknologi brukt i felt, som kan inkludere kartlegging programvare og andre geografiske informasjonssystemer.

&nbsp

Studenter opptatt av miljøspørsmål vil finne få en grad i romlig vitenskap en unik, oppfylle foretak.Denne kunnskapsbasen kan brukes i mange forskjellige bransjer i arbeids nettsteder over hele verden, slik at studentene fleksibilitet til å søke arbeid der de ønsker.

&nbsp

Undervisning prisen kan variere fra skole til skole, og det er derfor det 's viktig for elevene å finne ut om en bestemt institusjon oppfyller sine eksisterende behov. Dette kan oppnås ved grundig undersøkelser på en potensiell skole før du gjør noen endelige beslutninger.

&nbsp

For studenter på jakt etter en givende og oppfylle karriere, kan en grad i romlig vitenskap tilbyr en rekke berikende jobbmuligheter. Romlige realister kan sikre stillinger i landmåling, infrastruktur engineering, leting og gruvedrift, og kartografi. De som besitter slike grader kan velge å jobbe for en bestemt bedrift eller finne arbeid som konsulent for en rekke organisasjoner og prosjekter.Karrieremuligheter omfatte offentlig og privat sektor, samt pedagogiske roller i akademia.

&nbsp

Takket være online kurs som er gjort tilgjengelig av en rekke utdanningsinstitusjoner, kan studenter over hele verden tilgang til ressursene som er nødvendige for å sikre en karriere akkurat for dem. Dette er spesielt viktig for de som er ute av stand til å jevnlig delta klasser samt alle som søker en mer fleksibel skole timeplan. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.