We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

23 Master Programmer i Sport og treningsstudier Idrettsvirksomhet Sportsvirksomhetsforvaltning 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Sport og treningsstudier
  • Idrettsvirksomhet
  • Sportsvirksomhetsforvaltning
Studieretninger
  • Sport og treningsstudier (23)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Sport og treningsstudier Idrettsvirksomhet Sportsvirksomhetsforvaltning

En mastergrad er en toårig reise som tar en kandidat med en bachelorgrad dypere inn i hans eller hennes valgte emne. Noen studenter forfaller denne graden umiddelbart etter å ha fullført en fireårig grad eller mange år senere mens de jobber med sin karriere.

Du lurer kanskje på hva er en Master i Sport Business Management? Dette feltet er en hybrid av sportskunnskap og bedriftsadministrasjon. Noen kurs du kan forvente å ta inkluderer forretningsadministrasjon, gruppeforhandlinger og økonomi. Du kan også forvente å studere mer detaljert den valgte sporten som er en del av din grad. Som en forutsetning vil du kanskje studere innledende forretningsforvaltning.

Noen av ferdighetene du kan lære i dette programmet inkluderer ledelse, nettverk og kommunikasjon. Hver av disse ferdighetene er viktig for å jobbe i idrettsforvaltning, men er også nyttig i hverdagen. Nettverk kan kommunikasjon hjelpe deg med personlige samspill mens ledelsen kan hjelpe deg med å holde orden og delegere oppgaver.

Å betale for en mastergrad, se etter hjelp fra din valgte skole. Mange steder tilbyr økonomisk støtte til kandidatstudenter siden studietrinnet kan gjøre det vanskelig å få jobb.

Når du ser etter en jobb etter å ha oppnådd en mastergrad i idrettsforvaltning, har du mange alternativer. På bedriftssiden kan du søke etter stillinger i et idrettsutvalgs kontor eller eierkomité. På idrettssiden kan du gå inn i kontraktsforhandlinger som advokat for en idrettsutøver eller et lag. En bred forståelse av emnet kan også kvalifisere deg som lærer.

Skoler som tilbyr denne typen grad finnes i mange land. Hvis du trenger å begrense søket, bør du vurdere hvor langt du vil reise og om kursene er tilgjengelige online. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.