Keystone logo

47 Master Programmer i Pedagogikk Pedagogikk Språkundervisning 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Pedagogikk
  • Pedagogikk
  • Språkundervisning
Studieretninger
  • Pedagogikk (47)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Pedagogikk Pedagogikk Språkundervisning

En mastergrad er vanligvis et flerårig program med fokus på et bestemt emne. Disse programmene brukes ofte som en forfining av bachelorstudier, og som sådan pleier de å kreve at søkere har fullført en lavere grad.

Hva er en master i språkundervisning? Disse kursene har en tendens til å fokusere på undervisning i fremmedspråk. Det finnes mange sertifiseringer også tilgjengelig for potensielle fremmedspråklærere, og disse kursene holdes vanligvis på et mye høyere faglig nivå, som ofte foregår i løpet av to til tre år. Studentene kan forvente å møte klasser som engasjerer seg i omfattende forskning, samt de som fremmer utvikling av praktiske læringsevner. Felles kurser inkluderer testdesign, profesjonell praksis, pedagogikk og utdanning av andre lærere. Disse kursene er vanligvis tilgjengelige på en rekke institusjoner, både på nettet og i tradisjonelle klasseromsformater.

Man kan forvente å reise utenlands etter uteksaminering fra et slikt program, hvis man ønsket det, da kunnskapen som er oppnådd i disse kursene, vanligvis er spesielt rettet mot undervisning i utlandet. Ferdigheter oppnådd i grunnskolen, for eksempel å holde en tidsplan, lage tidsfrister og vise opp for avtaler, er ofte kjennetegn for suksess i enhver satsing.

Undersøk undervisningskostnadene på flere institusjoner før du går videre med søknader. Skalaen på investeringen din vil sannsynligvis variere fra en institusjon eller et utdanningsanlegg til det neste.

Etter å ha oppnådd en master i språkundervisning, kan en utdannet fortsette å bli akademisk forsker, skoleadministrator eller fremmedsproglærer. Forskere bruker ofte sin kunnskap og organisatoriske ferdigheter til å undersøke og løse problemer i utdanningen. Administratorer kan lede skolene eller instruere medelærere. Lærere selv reiser ofte rundt i verden for å instruere studenter i språk.

Prosessen med å finne et program er vanligvis ganske omfattende, så start så snart det er praktisk. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.