Keystone logo

123 Master Programmer i Økonomistudier Statistikk 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Økonomistudier
  • Statistikk
Studieretninger
  • Økonomistudier (123)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Økonomistudier Statistikk

Etter å ha oppnådd en bachelorgrad, er mange studenter interessert i å ta neste trinn i sin utdanning. En mastergrad er et postgraduate program som vanligvis tar ett til tre år å fullføre. Kurset er mer fokusert på et aspekt av et karrierefelt, slik at enkeltpersoner kan spesialisere seg innenfor sitt yrke.

Hva er en mastergrad i statistikk? Fokuset på denne graden gir vanligvis en dyp og bred teoretisk forståelse av statistikk, men med vekt på praktiske applikasjoner. Måtene som matematiske vitenskap kan brukes i dagens samfunn er varierte, og nye felt fortsetter å utvikle seg. Studenter i denne typen program kan studere datainnsamlingsmetoder, risikoberegninger, miljø- og romlig statistikk, algoritmiske applikasjoner og matematiske teorier og metodikker.

Personer med avansert grad er utstyrt med kunnskap og erfaring for å lykkes i en rekke karrierefelt innen det internasjonale arbeidsmarkedet. De kan også melde seg på en Ph.D. program, som åpner døren til et yrke i utdanning og forskning.

Kostnaden for en mastergrad varierer sterkt på grunn av det store spekteret av tilgjengelige programmer. Noen institusjoner krever forskningsprosjekter, avhandlinger eller praktikplasser som påvirker kursets lengde. Universitetets plassering påvirker også utgiftene. Avgifter, opplæringsplaner og innskrivningskostnader er forskjellige.

De yrkene som krever statistikere er for mange til å liste på grunn av det utbredte behovet for denne ferdigheten, men feltene inkluderer medisinsk, forsikring, finansiell, politisk og industriell, for å nevne noen. Nyutdannede kan bistå selskaper med tekniske beslutningsprosesser, gi statistisk kunnskap for bedriftsoperasjoner eller vurdere mulige svindelsaker. Banker, markedsundersøkelsesfirmaer og farmasøytiske bedrifter rekrutterer statistikere aktivt, og mange studenter er ansatt i profesjonelle stillinger før de blir ferdige.

Universiteter rundt om i verden tilbyr statistikk mastergrader, og de blir ofte gjort tilgjengelig på nettet for de som ikke kan flytte eller tilpasse daglige rutiner for å tillate opplæring i heltid. For å finne institusjonen som oppfyller dine pedagogiske behov, søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.