We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

3 Master Programmer i Samfunnsvitenskap Områdestudier Stillehavsstudier 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Samfunnsvitenskap
  • Områdestudier
  • Stillehavsstudier
Studieretninger
  • Samfunnsvitenskap (3)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Samfunnsvitenskap Områdestudier Stillehavsstudier

Det første nivået av høyere studier, en mastergrad er vanligvis bare oppnåelig når en student tjener en bachelorgrad. De fleste mastergrader krever mellom 12 og 18 høyskolekurs for å fullføre og ta om lag to år. De som fullfører kursene, kan fortsette å få doktorgrad.

Hva er en Master i Stillehavsstudier? Denne mastergraden gir studentene de verktøyene de trenger for å bli ekspert innen regional jording og forskning. Tverrfaglig læreplan lærer vanligvis studenter om historie og litteratur i asiatiske land. De kan også lære om kultur, næringsliv og politikk. Enkeltpersoner kan ønske å spesialisere seg på et bestemt område som næringsliv eller humaniora og samfunnsvitenskap. Språk, internasjonal politikk og utviklingsledelse er bare et utvalg av kursene studentene kan ta.

Kunnskap om historie, kultur og politik i asiatiske land er vanligvis bare ett utfall for studenter som får en mastergrad i Stillehavsstudier. Mange lærer å gjennomføre uavhengig forskning ved hjelp av avanserte analysemetoder og hvordan man omdanner nyfunnet kunnskap til forskningsprosjekter av høy kvalitet. Studentene kan også få kommunikasjonsevner som inkluderer aktiv lytting og skriftlig og verbal kommunikasjon, og alle disse ferdighetene kan gi bedre sysselsettingsmuligheter og høyere lønn.

Kostnaden ved å tjene en grad i Stillehavsstudier avhenger ofte av hvor lenge studenten vil være i programmet, og om det foreligger tilskudd eller stipend. Plasseringen av høgskolen eller universitetet og dets egen forhåndsinnstilte kostnad per kreditt-time er også faktorer.

Pacific studier grader kan gi oppgradere med nok ferdigheter som de er kvalifisert for mange karriereveier. Kanskje det mest populære er å jobbe som oversetter eller tolk for rettshåndhevelse, store selskaper eller regjeringen. Andre veier enkeltpersoner kan velge inkluderer finansiell rådgivning i asiatiske markeder, utenlandsk rådgivning eller utenlandsk korrespondanse. Regjeringer og store selskaper har ofte det mest behov for folk med studier i Stillehavsstudier, selv om enkelte små bedrifter og oppstart kan også gi jobbmuligheter.

Studentene kan velge å lære seg online eller fysisk. Mens nettbasert læring er mer fleksibel, gir fysiske universiteter også mange fordeler. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.