Keystone logo

1 Master Programmer i Naturvitenskap Matematikk Stochastikk 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Naturvitenskap
  • Matematikk
  • Stochastikk
Studieretninger
  • Naturvitenskap (1)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Master Programmer i Naturvitenskap Matematikk Stochastikk

Mastergradsprogrammer eksisterer for å hjelpe fagfolk å etablere seg gjennom oppkjøp av visse kjernekompetanse. Det betyr at programmene bygger på informasjonen i grunnprogrammet, forutsatt at kandidatene vil få mest mulig ut av den informasjonen som allerede er etablert i sin kunnskapsbase.

Mange mennesker støter på setningen for første gang, lurer på: "Hva er en mester i stokastikk?" Stokastikk er en populær form for prediktiv modellering basert på statistiske sannsynligheter. Grader i stokastikk har en tendens til å fokusere på sannsynlighet modellering og statistikk med et bredt spekter av applikasjoner, fra enterprise ressursforvaltning og markedsføring til katastrofe prediksjon og nødhåndtering. Stokastiske prosesser kan utnytte den store mengden data som kan samles inn med moderne teknologi for å avgrense sine spådommer.

Å jobbe med en grad i stokastikk betyr skarpe kjernevner, som personlig organisering, kvantitativ resonnement og evnen til å ekstrapolere fra ufullstendige data. Som et resultat kan elevene forbedre sin forståelse av styrken og begrensningene i prediktiv modellering, og kan bedre kunne bruke den hensiktsmessig i faglige innstillinger.

Kostnadene for programmer varierer fra sted til sted. De kan avhenge av en rekke faktorer, blant annet om studentene går på en murstein og en morterplass eller en nettskole, samt det landet studentene velger å studere.

Karriere på dette feltet kan være lett å finne i både nærings- og finanssektoren. Det er fordi prediktiv modellering kan brukes til alt fra økonomisk rådgivning til markedsføringsstrategi. Det er spesielt populært blant markedsføringskonsulenter, som spesialiserer seg på å hjelpe bedrifter å operere mer effektivt på en rekke fronter. Stokastiske prosesser er også viktige for logistikk og forsyningsadministratorer, slik at kandidater som driver denne grad har en rekke fremtidige karrieremuligheter.

Du kan finne online stokastiske studieprogrammer på en rekke steder. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.