We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

111 Master Programmer i Teknologi IT Stordata 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Teknologi
  • IT
  • Stordata
Studieretninger
  • Teknologi (111)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Teknologi IT Stordata

Mastergrader er akademiske sertifiseringer gitt til studenter som fullfører en graduate-nivå studium. Når du har din mastergrad, kan du satse på en doktorgrad eller starte din karriere.

Hva er en Master i Big data? Hver dag blir masse mengder data generert over hele verden, og det er ansvaret til dyktige analytikere til å analysere gjennom denne data, finne verdifull informasjon og ser bort fra meningsløst skrot. Et studium i store data hjelper deg å mestre de ferdighetene som trengs for å bli en analytiker og lærer deg grunnlaget for dataanalyse. Noen av de viktigste emnene i programmet inkluderer matematikk, data design, prosjektledelse og prediktiv analyse. Under studiene, du også lære å navigere og forstå en rekke data-mining teknologi.

Mange bransjer, fra regjeringen til detaljhandel, bruk dataanalyse for å ta bedre beslutninger.Mastergraden program lærer deg hvordan du operere i hver enkelt av disse næringene. En slik evne hjelper deg å skille seg ut fra konkurrentene dine når du søker på en stilling.

Avhengig av skolen og landet, tar en mastergrad omtrent ett til to år å tilegne seg. Undervisning og avgifter varierer også, men du kan ta kontakt med høgskolen for å fastslå den eksakte kostnadene ved påmelding.

Dataanalyse er av avgjørende betydning for en rekke bransjer. Når du har din grad, er du kvalifisert til å arbeide i kommunikasjon, finans, helse, industri, myndigheter, og et utvalg av andre felt. En mastergrad i store data forbereder deg også for en stilling i ledelse, offentlig politikk og teknologi. Mens mange akademikere velger å bli data analytikere, andre velger å bli forretningsanalytikere, data arkitekter, systemer analytikere, og business intelligence utviklere.Big data er en verdifull ressurs for arbeidsgivere, og en utdanning innen faget skiller seg ut positivt på en CV.

Skoler over hele verden tilbyr masterstudier i store data, og online-kurs er også et alternativ. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.