We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

13 Master Programmer i Journalistikk og massekommunikasjon Kommunikasjon Strategisk kommunikasjon 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Journalistikk og massekommunikasjon
  • Kommunikasjon
  • Strategisk kommunikasjon
Studieretninger
  • Journalistikk og massekommunikasjon (13)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Journalistikk og massekommunikasjon Kommunikasjon Strategisk kommunikasjon

I en verden av strategisk kommunikasjon vil du dykke inn i et spennende felt som forbedrer ferdighetene dine i planlegging, gjennomføring og evaluering av effektive kommunikasjonsstrategier. Ved å trekke fra en rekke disipliner som markedsføring, PR, reklame og mediestudier, vil du lære hvordan du lager sammenhengende og målrettede budskap som gir gjenklang hos ulike målgrupper.

Læreplanen for et strategisk kommunikasjonsstudium er omfattende og tar sikte på å utstyre studentene med et helhetlig grep om feltet. Det inkluderer emner som medier og teknologi, kommunikasjonsteori, skriving og redigering, digital markedsføring og kampanjeledelse.

Nyutdannede innen dette feltet har mange karrieremuligheter. Som PR-spesialist kan du utvikle og opprettholde et positivt image for klienter, administrere medierelasjoner og lage overbevisende kommunikasjonsmateriell som pressemeldinger og innhold i sosiale medier. Eller gå inn i rollen som markedssjef, der du planlegger og gjennomfører markedsføringsstrategier for å markedsføre produkter eller tjenester gjennom markedsundersøkelser, reklame og kampanjer. Andre spennende stillinger inkluderer annonsesjef, sosiale medier manager, kommunikasjonsspesialist og innholdsstrateg.

Utforsk våre strategiske kommunikasjonsprogrammer og finn det perfekte programmet for deg.

En mastergrad kan først oppnås etter at studenten har fullført et studieprogram på bachelornivå. For å ta en mastergrad må du vanligvis fullføre 12 til 18 kurs på høyskolenivå som ofte involverer å fullføre omfattende tester og/eller en avhandling.