Keystone logo

72 Master Programmer i Markedsføringsstudier Markedsføringsstudier Strategisk markedsføring 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Markedsføringsstudier
  • Markedsføringsstudier
  • Strategisk markedsføring
Studieretninger
  • Markedsføringsstudier (72)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Markedsføringsstudier Markedsføringsstudier Strategisk markedsføring

Tjene en Master i Strategic Marketing er et ideelt alternativ for de som ønsker å øke sine akademiske bevis, forberede seg på en rolle oppføring i markedsføring, eller fremgang sin markedsføring karriere til neste nivå. Studenter tjener en grad i strategisk markedsføring lære å identifisere og evaluere de valg som organisasjoner står overfor i å etablere sin markedsposisjon og fokus på de verktøy og teknikker for å implementere en eksisterende markedsføringsstrategi.

Hva er en Master i Strategic Marketing? I dette programmet er det lagt vekt på aktuelle faglige trender i markedsføring og de viktigste strategiske spørsmål som ledere står overfor daglig. Den kontinuerlige utviklingen av kritisk tenkning og analyse kvalifiserer til å foreta pålitelige strategiske markedsføring beslutninger på ledernivå.

Kursene er gunstig for de som ønsker å forbedre sine karrierer og lære på et høyere utdanningsnivå. Kursene varierer, men fokuserer først og fremst på markedskommunikasjon, etikk, og beslutningstaking.Sentrale kurs inkluderer også strategisk ledelse, eksportmarkedsføring, og salgsteknikker.

Institusjoner rundt om i verden, og over hele landet har varierende kostnader for sine kurs. Alle som er interessert i å tjene sine grad bør kontakte bestemte institusjoner om deres kursavgifter og registreringskostnader.

Etter endt program og tjene sin herre 's grad, enkeltpersoner kan finne arbeid i et mangfoldig spekter av yrker. Et slikt område er produktledelse. En utdannet kan også fungere som en markedsdirektør. I denne posisjonen, enkeltpersoner er ansvarlig for skisserte, produsere, og gjennomføre markedsføringsstrategier, kommunikasjon og PR-aktiviteter. Nyutdannede kan også fungere som markedsundersøkelser ledere, der de er ansvarlig for planlegging, koordinering og administrasjon av markeds forskningsprosjekter for nytt produkt testing og vurdering av kundens preferanser.

Interesserte studenter bør begynne å ta noen nødvendige neste skritt mot å oppnå en avansert grad i strategisk markedsføring. Vår omfattende database er et utmerket sted for studenter å begynne å utforske sine alternativer, både utdanningsmessig og geografisk. Det er ingen grunn til å holde din utdanning på vent lenger. For å komme i gang med et kurs, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.