Keystone logo

149 Master Programmer i Teknologi Informatikk Systemutvikling 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Teknologi
  • Informatikk
  • Systemutvikling
Studieretninger
  • Teknologi (149)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Teknologi Informatikk Systemutvikling

Mange studenter som velger å forfølge en mastergrad velger å utforske kurs konsentrere seg om datateknologi. Holder en avansert grad i dette feltet gir et konkurransefortrinn i denne ekstremt krevende felt.

&nbsp

Hva er en Master i Software Engineering? En Master i Software Engineering utstyrer elevene med nødvendig kunnskap for eksempel implementering av nye teknologier for å konkurrere i det globale miljøet. Deltakerne vil også lære om de grunnleggende byggesteinene i software engineering; Dette kan inkludere universelle temaer som berører alle segment av samfunnet, og kjøring innovasjon og endring i medisin, forsvar og romfart. Elevene velge alternativer fra et bredt utvalg av kurs som passer deres interesser, inkludert programvare analyse, system verifisering, design og arkitektur, og data lagring og gjenfinning.

&nbsp

Det er mange grunner til at studenter velger å forfølge en Master i Software Engineering.For eksempel, lærer programmet en rekke begreper inkludert programvare prosjektledelse og menneske-maskin interaksjon. I tillegg kan en avansert grad i dette området gjør at enkeltpersoner til å avansere raskt i utviklende miljø av software engineering.

&nbsp

Kostnaden svinger avhengig av institusjonen, og kurset varer vanligvis mellom ett og tre år. Det er nødvendig for potensielle studenter til forskning skolen grundig for å være sikker på at programmet tilbys passer deres forventede mål.

&nbsp

Personer som tjener en mastergrad finne seg i høy etterspørsel etter en rekke stillinger, for eksempel en database analytiker, nettverksadministratoren eller programvare ingeniør. Disse jobbmuligheter blir stadig mer konkurransedyktig. Studentene skal utvikle en sterkere software engineering fundament ved å lære hvordan å samhandle med fakultetet, studenter og fagfolk gjennom intensive læringsopplevelser.

&nbsp

Alternativer er tilgjengelige på en rekke universiteter. Online programmer er et utmerket valg for studenter som bor i områder av verden med begrenset tilgang til et anlegg. Internett-baserte alternativer også imøtekomme til enkeltpersoner som trenger en fleksibel timeplan. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.