We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

10 Master Programmer i Profesjonsstudier Teknikk og konstruksjon 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Profesjonsstudier
 • Teknikk og konstruksjon
Studieretninger
 • Profesjonsstudier (10)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Programmer i Profesjonsstudier Teknikk og konstruksjon

  En Master of Professional Studies (MPS) er utdannet grad utformet for å konsentrere seg mer spesifikt på ett område i en bredere tverrfaglig felt. Det er generelt et fokus på den virkelige verden anvendelse av ferdigheter. Folk som forfølge denne graden kan være lurt å utdype sin faglige kompetanse innenfor sine nåværende industri eller kan være ute etter å slå profesjonelle tannhjul.

  Hva er Profesjonsstudiet i Teknologi og Engineering? En grad av denne art kan ha fokus på informasjonsteknologi, eller det kan være opptatt med bygging design og planlegging. Ulike programmer kan tilby kurs som tar sikte på å intensivere en elevs kunnskap om emnet for å maksimere sin søknad til eksisterende industri. I de fleste tilfeller vil studiet kombinere klasserom forelesninger med feltarbeid.Klasser kan omfatte informatikk, psykologi, beslutningsstøtte, industri sikkerhet, risikostyring, og krise og katastrofehåndtering. Et program kan også gi rom for, eller krever, et internship eller profesjonell plassering.

  Fordeler med en MPS omfatter økt kunnskap om hvordan du søker lærte ferdigheter til faktiske situasjoner i en profesjonell setting. Nyutdannede kan nyte tillit forstå sitt fag og hvordan det fungerer i henhold til ekte omstendigheter før de kommer inn i feltet. Personer som allerede er i en bransje, og som søker denne grad å utdype og utvide sin kunnskap kan ha nytte av den merverdi de bringer til jobben. En profesjonell grad kan øke inntjeningspotensialet og jobbsikkerhet.

  Skolepenger og registreringsavgifter varierer avhengig av program og skolen. Ta kontakt med skolen med programmet ditt valg for detaljer om sine krav undervisning.

  Det finnes utallige karrieremuligheter for studenter med en Master of Professional Studies i Technology and Engineering. Områdene omfatter gruvedrift og andre energi industri, fiskeri, landbruk, turisme, samfunnet infrastruktur, by og regionplanlegging, transport, urban design, og skaderisiko analytiker, for å nevne noen. Sikkerhet er et felt av økende mulighet i informasjonsteknologi bransjer. Virksomhetsarkitektur og sikkerhet engineering vokser felt som trenger folk med spesifikk kompetanse.

  Vår database har et omfattende utvalg av programmer som tilbyr profesjonelle studier grader i teknologi og ingeniørfag fra universiteter over hele verden. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.