Keystone logo

2 Master Programmer i Arkitektur Teknisk tegning 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Arkitektur
 • Teknisk tegning
Studieretninger
 • Arkitektur (2)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Popular degree type

  Popular education type

  Popular locations

  Master Programmer i Arkitektur Teknisk tegning

  En mastergrad gir studentene mulighet til å utvide sin kunnskap og ferdigheter i spesialiserte studieområder. Disse opplæringsnivåprogrammene kan vanligvis fullføres innen ett til to år.

  Hva er en master i teknisk tegning? Disse programmene tar sikte på å bygge på den konseptuelle forståelsen av arkitektur, ingeniør- og designmetoder, og øve tegneferdigheter som skal utnyttes i faglige innstillinger. Emner kan undersøke tegning innenfor kunst, byplanlegging, teknologi og humaniora. Studentene oppfordres til å skape et ferdighetsramme basert på dagens utfordringer for bærekraft i urbane miljøer. Opptak til et program vil sannsynligvis kreve en bachelorgrad i arkitektur eller annet nært beslektet felt.

  Å tjene en grad i teknisk tegning kan være til nytte for studenter på mange profesjonelle og personlige måter. Læring Effektive forskningsmetoder, forståelse av virkningen av sosiale og tekniske forhold og å kunne planlegge og gjennomføre realistiske prosjekter er alle verdifulle ferdigheter som skal brukes til individuell berikelse og tilgang til høyere betalende konkurranseposisjoner.

  Programmene er tilgjengelige internasjonalt, slik at kostnadene og kursets varighet kan variere fra hver institusjon. Studenter som er interessert i å registrere seg, bør kontakte bestemte skoler med henvendelser om kostnader og krav.

  Fullføre en mastergrad i teknisk tegning kan presentere nyutdannede med mange interessante karrieremuligheter. De fleste potensielle arbeidsplasser er funnet som drafters i arkitekturindustrien. Andre felt med krav til utkastsposisjoner er bygningsingeniør, elektronikk og produksjon. Spesifikke jobbtittler for fagfolk innen teknisk tegning kan omfatte arkitekter, produktdesignere, programmører, datamaskiner, CAD-designere, applikasjonsdesignere, elektrikere, byggespesialister, interiørdesignere og elektroniske spesialister.

  Fleksible deltids- og kursalternativer er tilgjengelige for studenter med travle timeplaner og begrenset tilgang eller evne til å delta på et anlegg. For å komme i gang, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle inn hovedskjemaet.