Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 124 Master i Teknologi 2023

124 Master Programmer i Teknologi 2023

Oversikt

En mastergrad er en akademisk kvalifikasjon gitt til studenter som har gjennomgått forskerstudium som demonstrerer et høyt nivå av ekspertise innenfor et bestemt felt. Derfor kan det være et levedyktig alternativ for studenter som ønsker å videreutvikle sin kunnskap i et bestemt emne. For å kvalifisere for en mastergrad, må studentene ha en bachelorgrad eller tilsvarende.

Hva er en mastergrad i teknologi? Teknologi som en akademisk forfølgelse omfatter et bredt spekter av fag. Studiet av teknologi innebærer mange forskjellige ferdigheter, metoder og prosesser. Master i teknologi studenter ofte finner seg spesialisert innen informasjonsteknologi, business og teknologi, ingeniør teknologi eller teknologi ledelse. Programmets læreplan kan inkludere kurs som databasehåndtering, internettprogrammering, teknologistrategi og statistikk. Enkeltpersoner kan bli lært hvordan å utvikle nye produkter, bygge og administrere tekniske lag, og starte og drive tech-selskaper.

Ferdighetene som læres i et master i teknologi-programmet kan tillate kandidater å forfølge avansert karriere i feltet. Studentene utvikler ofte spesialiserte organisatoriske, analytiske og beslutningsprosesser som hjelper dem å skille seg ut fra mengden.

Master i teknologi grader tilbys på mange forskjellige skoler over hele verden. Noen programmer kan til og med få tilgang til eksternt, slik at kurs og kostnader kan variere i henhold til universitetet. Det anbefales at studentene kontakter universitetet av interesse for ytterligere informasjon om kostnaden ved oppmøte.

Karriere innen teknologi er varierte og vidtgående. Nyutdannede kan forfølge en karriere i informasjonsrisikostyring med et offentlig regnskapsfirma. Studentene kan også finne arbeid som dataanalytikere, dataprogrammerere, supportrepresentanter eller systemanalytikere. En Master of Technology har en tendens til å forberede enkeltpersoner på høyt nivå karrierer i forretningsteknologi ledende prosjekter, avdelinger og til og med hele organisasjoner.

Skoler over hele verden tilbyr en rekke master i teknologi grad programmer. Studentene kan ha mulighet til å studere i en tradisjonell setting eller tjene en grad på nettet. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Teknologi
 • Teknologi
Studieretninger
 • Teknologi (124)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat