Keystone logo

93 Master Programmer i Teknologi Teknologiinnovasjon 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Teknologi
  • Teknologiinnovasjon
Studieretninger
  • Teknologi (93)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Teknologi Teknologiinnovasjon

Studenter som driver en mastergrad, håper ofte å videreutvikle sin kunnskap på et fagfelt. Mange studenter bruker disse programmene for å hjelpe dem med å forberede seg til en mer utviklet rolle i bransjen etter eget valg.

Hva er en Master i teknologiinnovasjon? Et fokus på teknologiinnovasjon gir studentene plass til å utforske det unike skjæringspunktet mellom teknologisk design og produktutvikling. Ofte kan disse programmene ledsages av et fokus på tekniske tilnærminger og hjelpe studentene å få entreprenør- og ledelsesevner sammen med teknisk kunnskapsrik. Programmer fokuserer ofte på utvikling av lønnsomme bedrifter og kommersielle produkter. Kursene dekker ofte temaer som forretningsstrategi, diagnostisk design, politikk, oppfinnelse, produktutvikling, ledelse, bærekraft og intellektuell eiendom.

Dette programmet kan hjelpe elevene til å skaffe seg viktige industrielle ferdigheter. Ledelsens ferdigheter som er oppnådd under programmet kan bidra til å lansere bedre karrieremuligheter. I tillegg kan forbedret produktutvikling og teknologiske ferdigheter hjelpe studenter med å utvide karrierefokus og forbedre fremtidige lønninger.

Når du vurderer kostnader, må studentene se på individuelle institusjoner som setter sine egne avgifter. Varigheten kan i stor grad påvirke den samlede studiekostnaden, og studentene må kanskje budsjett tilsvarende.

Fullføre en mastergrad i teknologiinnovasjon kan åpne interessante karrieremuligheter for nyutdannede. Mange studenter kan velge stillinger som innovasjonsledere på teknologikorporasjoner. I denne kapasiteten kan enkeltpersoner fokusere spesielt på innovasjonsledelse innenfor en forsyningskjede og operasjoner. I tillegg kan enkelte studenter finne stillinger som prosjektledere på ingeniør-, kommunikasjons- og teknologibedrifter. Utenfor denne kapasiteten kan studentene velge å jobbe i forbrukernes etterspørsel og medieforhold som markedsførere. Disse programmene gir også en utmerket mulighet for studenter å få de ferdighetene som er nødvendige for å starte sine egne lønnsomme teknologibesparende bedrifter.

Programmer som finnes i en rekke land tilbyr en Master i teknologiinnovasjon. Online programmer kan være et alternativ til tradisjonelle plattformer. For å begynne, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.