Keystone logo

10 Master Programmer i Jusstudier Politikk Teknologipolitikk 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Jusstudier
  • Politikk
  • Teknologipolitikk
Studieretninger
  • Jusstudier (10)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Jusstudier Politikk Teknologipolitikk

Få kan ignorere eksplosjon av teknologi i vår moderne tidsalder. Fra bedrift til underholdning, avanserte tekniske innretninger, programvare og systemer gjennomsyre alle deler av våre liv. Mange er glade for å lene seg tilbake og se for alle de nyeste nye trender for å finne noe som passer inn i deres liv. Andre tar en mer involvert tilnærming, å finne ut hvorfor noen teknologier lykkes mens andre mislykkes. De melde deg på en mastergrad program for å få den nødvendige erfaringen for en karriere innen teknologipolitikk.

Hva er en Master i Technology Policy? For mange er det en forlengelse av studiene de ferdige i en bachelor-program i informasjonsteknologi, software engineering, eller et beslektet felt. Andre studenter kommer fra tilsynelatende urelaterte felt, for eksempel økonomi, matematikk, eller finans.Studenter i en teknologipolitikk masterprogram studere de kreftene som driver fremveksten av teknologi, inkludert saker som involverer sin planlegging, gjennomføring, og aksept.

Teknologi politiske kandidater opererer på de høyeste nivåene av planlegging og design. De er nøkkelpersoner i både teknologi planlegging og økonomisk analyse. Som sådan, de er i stadig etterspørsel, og kommandere noen av de høyeste lønningene innen IT og forretningsplanlegging lokalsamfunn.

Kostnadene for en Master i teknologi politikk program varierer mye av vertsinstitusjonen. Kostnader generelt fokus på undervisning og investeringen i en nettverksklar laptop. Dette programmet varer vanligvis flere år.

Nyutdannede bli ekspert Liaisons mellom teknologiutviklere og økonomiske beslutningstakere.Eksperter i teknologipolitikk ofte tjene på komiteene av beslutningstakere, bidrar regjeringen eller investerings organisasjoner vurdere gyldigheten av ulike handlings i en teknologi beslutning. De tjener også med ledelsen i høy teknologiselskaper for å evaluere nye teknologier og lønnsomheten av å omstrukturere produktlinjer for å oppfylle nye trending krav.

For potensielle Master i teknologipolitikk studenter, er det mange gode institusjoner over hele verden. Studenter i avsidesliggende steder kan oppfylle kravene til mange av disse programmene på nettet. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.