Keystone logo

28 Master Programmer i Mote Tekstiler 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Mote
 • Tekstiler
Studieretninger
 • Mote (28)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Programmer i Mote Tekstiler

  Det er vanlig for folk å få en mastergrad, slik at de kan fremme sin karriere. Det er flere fordeler til denne typen program. Folk utvikle faglige og personlige ferdigheter mens få spesifikk kunnskap i et fag. Dette gjør dem i stand til å skille seg ut fra andre i arbeidsstokken.

  Hva er en Master i Tekstil? Denne avanserte grad fokuserer på utvikling og bruk av tekstiler i verden av mote design. Dagens design avhengige av dette materialet for å skape klær og vokse sine merkevarer. Siden alle tekstil er litt annerledes, er det svært verdifullt å ha kunnskap i dette faget. Det er flere kurs tilgjengelig over hele verden for interesserte studenter. Mange programmer kombinere studiet av tekstiler med mote. Disse klassene er vanligvis undervist på campus for å fremme bedre læring. Mens i skolen, elevene vanligvis lære om historien til design, stoff utvikling, design med forskjellige stoffer, og mer.

  Det er flere fordeler med å skaffe en mastergrad. Dette grad ofte setter elevene fra hverandre i moteindustrien. I mange tilfeller har de flere muligheter for arbeid. Også mange mennesker oppgradere med en bedre forståelse av klær og produksjon aspekt av moteindustrien.

  Kostnadene ved å innhente en mastergrad avhenger av skolen. Siden det er universiteter rundt om i verden, er det vanskelig å fastslå en egen avgift. I stedet er det en god idé å undersøke kostnadene for undervisning med opptak kontor.

  Studenter som uteksamineres med en Master i Tekstil er vanligvis kvalifisert til å arbeide i en rekke roller i moteverdenen. Mange jobber på produksjonssiden i bransjen. De jobber med designere og produsenter til å hjelpe produsere og / eller designklær. Noen mennesker jobber for store selskaper, og andre arbeider som entreprenører. Andre går på å designe sin egen linje av klær.

  Det er best å se på nettet hvis du vil bruke på denne type program. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.