We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

28 Master Programmer i Designfag Tekstildesign 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Designfag
 • Tekstildesign
Studieretninger
 • Designfag (28)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Programmer i Designfag Tekstildesign

  Hvis du har fullført en lavere grad, men ser etter mer grundig forståelse av et fagområde, kan du gå videre til en mastergrad. To års heltidsstudium kan gi deg en fyldigere og mer grundig forståelse av emnet, mens graden selv kan øke mulighetene dine på dette feltet.

  Hva er en master i tekstildesign? En grad i dette feltet kan øke forståelsen av tekstiler og produkter og design som stammer fra dem. Du vil kanskje finne at du får verdifull innsikt i produksjon og stiler, samt markedsføring, salg og bruk av mote og andre tekstilprodukter. Fokus på teknikker og utviklingsbeslutninger kan gjøre det mulig for deg å utvikle seg i produksjonsverdenen, mens en dyp forståelse av farge og estetikk kan åpne dører til kreative konsepter og mer.

  Fordelene ved en mester i tekstildesign kan strekke seg utover din karriere. Du kan få innsikt som vil hjelpe deg i din søken etter din personlige stil, så vel som ferdigheter som kritisk tenkning og beslutningstaking.

  Kostnaden for en mastergrad i et hvilket som helst program kan variere i henhold til land og skole. Kontakt skolene etter eget valg for å lære mer om kostnadsstrukturen og hva som er dekket.

  En karriere i hvilken som helst del av disiplinen kan vente deg når du har en Master i tekstildesign. Du kan velge å bli en interiørdesigner eller motedesigner. Du kan velge å gjøre veien opp i bedriftsstigen til et selskap som tilbyr disse tjenestene, som direktør for design eller salg. Du har også muligheten til å forgrene seg i relaterte felt; For eksempel kan virkningen av tekstiler på miljøet bli målt av en miljøkonsulent. En forfatter til et motemagasin kan også finne denne grad å være verdifullt verktøy.

  En master i tekstildesign kan fås hvor som helst i verden, enten ved å delta på klasser i person ved et nærliggende universitet eller ved å ta klasser online. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.