Keystone logo

49 Master Programmer i Teknologi Telekommunikasjon 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Teknologi
  • Telekommunikasjon
Studieretninger
  • Teknologi (49)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Teknologi Telekommunikasjon

En Master i Telecommunication er for folk som ønsker å utforske kurs med fokus på engineering og informatikk, videreutvikle profesjonelt, og bygge nye kvalifikasjoner for å bli mer konkurransedyktige i arbeidsstokken. Holder en avansert grad i dette feltet gir mange ulike veier som kan følges.

&nbsp

Hva er en Master i Telecommunication? En Master i Telecommunication utstyrer elevene med nødvendig kunnskap, slik som nettverk design og prosjektledelse. Ivrige deltakere vil også lære om de grunnleggende byggesteinene i operativsystemer og kommunikasjon tekniske prinsipper. Studentene kan velge alternativer fra et bredt utvalg av kurs som passer til deres personlige interesser, herunder system protokoller, kommunikasjon sikkerhet og medarbeidersamtaler.

&nbsp

Det finnes en rekke grunner til at studenter velger å fullføre en Master i Telecommunication, som det lærer en rekke konsepter.I tillegg kan en avansert grad i dette området gjør at enkeltpersoner til å avansere raskt i datanettverk, informasjonssikkerhet og telekommunikasjon business management.

&nbsp

Kostnaden svinger avhengig av institusjonen, og programmet varer vanligvis mellom ett og tre år. Det er en god idé for potensielle studenter til forskning skolen grundig for å sikre at programmet tilbys passer deres etterlengtede mål.

&nbsp

Personer som tjener sin mastergrad i telekommunikasjon jevnlig finne seg i høy etterspørsel etter en rekke karrieremuligheter, for eksempel et nettverk analytiker, systemutvikler, systemingeniør, telekommunikasjon konsulent eller nettverksadministratoren. Disse jobbmuligheter blir stadig mer konkurransedyktig. Studentene skal utvikle en sterkere telekommunikasjon fundament ved å lære hvordan å samhandle med fakultetet, studenter og fagfolk gjennom intensive læringsopplevelser.

&nbsp

Internasjonale og hjemlige alternativer er tilgjengelige på en rekke universiteter. Online kurs er et ideelt alternativ for folk som bor rundt om i verden med begrenset tilgang til et anlegg. Internett-baserte alternativer også imøtekomme til folk som mandat en fleksibel timeplan. For å finne riktig skole for deg, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.