We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

33 Master Programmer i Ingeniørfag Elektroteknikk Telekommunikasjonsteknikk 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Ingeniørfag
  • Elektroteknikk
  • Telekommunikasjonsteknikk
Studieretninger
  • Ingeniørfag (33)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Ingeniørfag Elektroteknikk Telekommunikasjonsteknikk

Studentene forfaller ofte på master nivå etter å ha fullført bachelorstudier i et relatert felt. Programmer varer vanligvis fra to til fem år, avhengig hovedsakelig på innmeldingsstatus.

Hva er en master i telekommunikasjonsteknologi? Denne type program er ofte tatt som en videreføring av en generell studie av elektroteknikk. I likhet med mange andre masterstudier innen anvendt vitenskap og relaterte fag er telekom- og nettverksingeniørplaner relativt fokusert. De er derfor vanligvis kortere enn gjennomsnittlig mastergradsutdanning, og tar så lite som ett år å fullføre på enkelte institusjoner. Studentene bør forvente seksjoner som undersøker emner som satellittkommunikasjon, optisk nettverk, lysbølgesystemer, signalstyring og nettverksdesign.

Studentene uteksaminerer vanligvis fra et telekommunikasjonsdesign og ingeniørfag med økt teknisk ferdighet og teoretisk forståelse, som ofte fører til bedre problemløsende ferdigheter. Master 's kandidater kan også skaffe seg business acumen å fremme sine karrierer. Eksponering for et nettverk av troverdige rådgivere og motiverte jevnaldrende i løpet av et program kan også bli en ressurs i studentens post-akademiske virksomhet.

Engineering program kostnader er vanligvis basert på flere faktorer. Dermed varierer kostnadene vesentlig fra ett program til det neste; Studentene kan gjøre det bra å få et generelt estimat fra hver institusjon før søknad.

Disse programmene er generelt forstått for å forberede modne kandidater for forskning, ledelse eller lærerstillinger innen telekomutvikling. En nettverksingeniør kan for eksempel lede et team ansvarlig for driften av utstyr i en datalagringsvirksomhet, trådsenter eller lignende anlegg. Elektriske ingeniører med nettverk og kommunikasjon spesialitet kan være involvert i å undersøke overføringspotensialet av nye materialer og teknologi. Oppdragsgivere kan involvere seg i oppstartssamfunnet der de kan bruke sin kunnskap om kommunikasjonsteknologi for å utvikle nettverksløsninger for nye næringer, for eksempel romfart, selvkjørende biler og kunstig intelligens.

Det er mange steder hvor du kan få en master i telekommunikasjonsteknikk. Seksjoner av enkelte programmer kan til og med være tilgjengelige online. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.