Keystone logo

78 Master Programmer i Teologi 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Menneskerettsstudier
  • Teologi
  • Teologi
Studieretninger
  • Menneskerettsstudier (78)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Teologi

Innhenting av en mastergrad er et mål mange studenter nå for i sine avanserte pedagogiske studier. Det gir ekstra intensiv studie over en standard fireårig studium, noe som gir flere karrieremuligheter for den enkelte student. Den typiske tid til å fullføre programmet er to år.

Hva er en Master i departementet? En Master i departementet er en avansert grad i bibelske studier, sammen med en konsentrasjon i yrkespraksis for å forberede studentene på en lang karriere i feltet. Den omfatter en teologisk begrunnet pensum for å utvikle en dypere forståelse av Bibelen utover en bachelorgrad. Gi praktisk og erfaringsbasert undervisning i departement tjenester, graden omfatter også studie i religiøs kultur og forståelse.

En student kan velge for å oppnå denne type av graden av flere grunner.Med en grundig bibelsk og departementet bakgrunn, vil studentene få kunnskap og kommunikasjonsevner å tjene minister behov for kirker og lokalsamfunn små og store. Anskaffelse av ferdigheter i faget bidrar til evnen til å kommunisere tro og åpner dørene i et bredt spekter av private og offentlige institusjoner.

Kostnaden av programmet vil bli variert avhengig av plasseringen og varigheten av studiene. Kontakt administrasjon kontorene til potensielle skoler og universiteter for konkrete spørsmål om kostnad.

En Master i departementet vil tilby enkeltpersoner en rekke muligheter for arbeidsplasser. Mange grad holdere vil velge å bli leder og minister for en kirke og dens menighet. Ideelle organisasjoner vil også ha åpninger for studenter som har denne type bakgrunn. En bane i utdanning er et annet populært karriere, der akademikere kan lære bibelske eller departements studier ved private og offentlige høyskoler og universiteter.En student kan også oppsøke en doktorgrad for å åpne opp avanserte stillinger med enda høyere lønn.

Universiteter rundt om i verden tilbyr disse typer programmer som starter mange vellykkede karrierer. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.