Keystone logo

16 Master Programmer i Naturvitenskap Fysikk Teoretisk fysikk 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Naturvitenskap
  • Fysikk
  • Teoretisk fysikk
Studieretninger
  • Naturvitenskap (16)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Naturvitenskap Fysikk Teoretisk fysikk

Mastergradene er tilgjengelige i et bredt spekter av formater som Master of Science, Master of Liberal Arts, og Master of Research. Gjennomføring av disse grader tar i gjennomsnitt ett til to års heltidsinnmelding eller to til fire års deltid innmelding.

Hva er en Master i teoretisk fysikk? Studenter som er innskrevet i avanserte gradplaner for fysikk, studerer vanligvis en kombinasjon av kvantemekanikk, kvanteteori, anvendt fysikk og avansert matematikk. Kursene involverer komplekse matematiske og teoretiske emner og blir ofte supplert med laboratorietid hvor studentene får praktisk forskningserfaring. I tillegg til å studere klassisk fysikk utvides studenten med spesialiseringsalternativer som astrofysikk, partikkelfysikk, nanoteknologi, biofysikk og avansert matematikk for å videreutvikle sine ferdigheter i denne mangfoldige disiplinen.

Studenter som forfølger teoretisk fysikk på masternivå, forenkler ofte sine ferdigheter som matematiske lærde, utvikler sterk forskningserfaring, ekspertnivå på beregningsevne og en over gjennomsnittet forståelse av tall som kan føre til karriereutvikling samt overordnede problemløsende evner i dagliglivet.

En mastergrad kan variere mye når det gjelder kostnad fordi hver skole, program, lokal og student er forskjellig. Mange universiteter tilbyr potensielle studenter projiserte budsjetter basert på deres unike gebyrplaner samt finansielle kontorer for å bistå med planlegging og henvendelser.

Siden teoretisk fysikk er et så mangfoldig felt, bør det ikke komme som en overraskelse at jobbmuligheter generelt er rikelig for kandidater. Potensielle næringer som er åpne for studenter inkluderer forskning, helsetjenester, teknologi og energi. Utenfor å jobbe som lærere eller forskere innen universiteter, går det også noen ganger som akademikere som biomedisinske teknologer, geofysikere, robotikere og nanoteknologer. I tillegg arbeider mange teoretiske fysikere sammen med ingeniører i både private og offentlige forsvarsbyråer over hele verden.

Som de fleste grader med et tungt laboratoriefokus, krever en master i teoretisk fysikk vanligvis på campus påmelding for ferdigstillelse. Heldigvis er programmer tilgjengelig over hele verden. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.