Keystone logo

26 Master Programmer i Menneskerettsstudier Språkstudier Tolkning 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Menneskerettsstudier
  • Språkstudier
  • Tolkning
Studieretninger
  • Menneskerettsstudier (26)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Menneskerettsstudier Språkstudier Tolkning

Generell krever om to år å tjene, en mastergrad er en måte for en student å få bedre kunnskap om sitt valgte felt. Denne typen grad er utmerket forberedelse for enten en videre akademisk karriere eller en profesjonell arbeidsplass og er tilgjengelig i en rekke forskjellige fag.

Bare hva er en master i tolkning? Denne typen program fokuserer på hvordan ett språk oversettes til et annet under forekomster av mellommenneskelig kommunikasjon. Mens oversettelse kan referere til en rekke prosesser, inkludert arbeid utført med det skrevne ordet, er studiet av tolkning vanligvis begrenset til sanntidsinteraksjoner mellom mennesker som snakker forskjellige språk. Studentene kan lære om tolkningsteknikker og beste praksis samt generelle kommunikasjonsevner. I tillegg kan de forfølge en grundig studie av deres valgte språk for å forbedre sine evner.

Programmer som disse kan hjelpe elevene til å skaffe seg viktige ferdigheter som kan være til nytte for dem på arbeidsplassen, som tydelig kommunikasjon og effektiv interpersonell samhandling. I tillegg kan elevene forbedre sine ferdigheter i fremmedspråk.

Kostnaden for en mastergrad i tolkning vil avhenge av en rekke forskjellige faktorer. Studentene bør være sikker på å kontakte den valgte skolen direkte, slik at de kan motta nøyaktig og oppdatert informasjon om programmene de ønsker å registrere.

De som fullfører en mastergrad i tolkning, jobber ofte som tolker, og hjelper mennesker rundt om i verden med kommunikasjon på fremmedspråk. De kan jobbe for bedrifter, nyhetsbedrifter, ideelle organisasjoner, offentlige etater eller andre organisasjoner gjennom hele karrieren. I tillegg kan de med en grad i tolkning også kunne fungere som oversettere, språkanalytikere, eller til og med lærere.

Hvis du er interessert i å tjene en av disse grader, er det nå på tide å starte. Bare søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.