Keystone logo

19 Master Programmer i Ingeniørfag Teknisk design Transportdesign 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Ingeniørfag
  • Teknisk design
  • Transportdesign
Studieretninger
  • Ingeniørfag (19)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Ingeniørfag Teknisk design Transportdesign

Vanligvis en oppfølging av en bachelorgrad, gir en mastergraden studentene mulighet for avanserte studier. Avhengig av programmet, fullfører studentene vanligvis sin grad innen ett til to års deltidsopplæring.

Hva er en mastergrad i transportdesign? Transportdesign kombinerer generelt den fascinerende design verden med den høyoktanske transporten, trening studenter til å skape praktiske og innovative design for verdens transitt teknologier. Studentene kan lære å navigere de siste sosiale trender innen transport samtidig som kreativiteten deres går i gang med praktisk praksis i feltets forskning, modellering og kjerneprinsipper. Ofte inkluderer en Master i Transport Design en internship-komponent der studentene jobber med virkelige prosjekter og får kritisk karriereopplevelse.

Studenter i transportdesign kan lære å lage praktiske og elegante modeller av sitt arbeid på papir og i digitale formater. De kan også bli kompetente bildesignforskere og få muligheten til å utnytte innovasjon mot forretningsmål. Disse ferdighetene kan hjelpe elevene å skille seg fra mengden og etablere seg som eksperter på feltet.

Universitetsområde, studentopptak og programspesifikasjoner kan alle påvirke kostnaden for en mastergrad. Studentene bør kontakte de ønskede skolens finansielle planleggingskontorer før opptak for å sikre at programmet passer til både læring og budsjettbehov.

Muligheter florerer for nyutdannede i transportdesign. Studentene kan okkupere stillinger innen store bilproduksjonsselskaper, designfirmaer, offentlige sikkerhetsorganisasjoner og luftfartsselskaper. Spesifikke karrierer holdt av personer med denne graden er innvendig bil designer, design konsulent, urban designer, utstyr designer og transport design ingeniør. Selv om de fleste personer innen dette feltet jobber i bilindustrien, har flere også funnet suksess i handels- og ingeniørfirmaer.

La konkurransen stå bak med en Master i Transport Design fra prestisjetunge universiteter over hele verden. For å komme i gang, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle inn hovedskjemaet.