Keystone logo

53 Master Programmer i Transport og logistikk Transport Transportledelse 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Transport og logistikk
  • Transport
  • Transportledelse
Studieretninger
  • Transport og logistikk (53)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Transport og logistikk Transport Transportledelse

Tjene en Master i Transport Management er et ideelt alternativ for de som liker å utforske testet perspektiver og handel nye ideer om komplekse transitt-systemer. Studenter skaffe en grad i transport ledelse kan arbeide for å lindre rush lunger, planlegge nye tilnærminger for å håndtere motorveien reise systemer, og lære om forsyningskjeden prosesser i globale og nasjonale systemer.

Hva er en Master i Transport Management? Det er en metode som vil utstyre elevene med nødvendig kunnskap for å lykkes, for eksempel administrasjon transport- og distribusjonsnettverk. Det blander studier fra ulike disipliner som engineering, økonomi, og byplanlegging å utdanne studenter om determinanter som kreves for å designe transportsystemer. Programdeltakerne vil også lære om stabilitet, bedre sikkerhet og høyere pålitelighet og effektivitet av transportsystemer.

Det er mange grunner til å ta en Master i Transport Management kurset. For eksempel, lærer programmet en rekke ferdigheter, som for eksempel å føre tilsyn med planlegging, logistikk, utvikling, vedlikehold og reparasjon av transportsystemer. Studenter kan forvente å administrere økonomiske aspekter, herunder budsjetter og utgifter.

Program kostnader varierer avhengig av universitetet. Læreplanen varer mellom ett og tre år. Av den grunn er det viktig for en potensiell student til forskning skoler grundig for å sikre at programmet tilbys passer sine mål.

Personer som deltar i programmet finner seg ofte i høy etterspørsel etter stadig mer konkurranseutsatt karriere som logistikkspesialister, transportplanleggere, og transittdriftsledere. Studentene utvikle sterkere ledelsen grunnlag ved å fokusere på logistikk for å flytte forsyninger, enkeltpersoner, og varer fra en lokalitet til en annen mens vurderer sikkerhet, effektivitet og kostnad.

Mange internasjonale muligheter for programmet finnes fra en rekke universiteter. Online klasser er en eksepsjonell alternativ for studenter som bor rundt om i verden, spesielt i utmark med liten tilgang til et college. Internett-baserte valg også imøtekomme til enkeltpersoner som trenger en fleksibel timeplan. For å komme i gang med et kurs, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.