Keystone logo

39 Master Programmer i Transport og logistikk Transport Transportingeniørarbeid 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Transport og logistikk
  • Transport
  • Transportingeniørarbeid
Studieretninger
  • Transport og logistikk (39)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Transport og logistikk Transport Transportingeniørarbeid

Mange studenter inn programmer for å tjene en mastergrad i samferdselsteknikk for å kunne søke sine ingeniør grader eller yrkeserfaring til mobilitet. Programmet forbereder studentene for yrker i bil- og flyindustrien.

Hva er en Master i Transport Engineering? Denne avanserte grad gir studentene inngående kunnskap om transport design og systemer. Studenter som er interessert i kjøretøy prototyper, bildesign, datamaskin integrert kjøretøy og fly systemer, luftdyktighet ingeniør- og sikkerhetssystemer vil finne kurs og utviklingsprosjekter uvurderlig. Program deltakerne lære prototyping og design ferdigheter for biler, lastebiler, spesialkjøretøy og fly, samt sertifisering og juridiske standarder som kreves for sikkerhet og for statlige og miljøforskrifter.Nyutdannede er forberedt på ingeniør karrierer i bilen og flybransjen, samt mange regulatoriske og offentlige institusjoner.

Dette masterstudiet kommer både ingeniørstudenter og ingeniører allerede forfølge karrierer som ønsker å utvikle spesifikk mobilitet design ferdigheter og kunnskap er nødvendig for å arbeide innenfor reguleringsstandarder. Nyutdannede er på en fordel over personer med mer generell engineering erfaring når de søker stillinger i transportbransjen.

Hver institusjon vil ha sin egen programkrav for kostnader og varighet, men de fleste programmene tar ca to år å fullføre. Kostnaden varierer for hver skole. Interesserte studenter bør forskning hver institusjon for å sikre sine krav er oppfylt.

Studium har et bredt spekter av karrieremuligheter i transport design og systemer.Mange akademikere velger å gå inn i bilindustrien, bruke sine ferdigheter til å skape prototyper for nye biler eller design for automatiserte systemer innen kjøretøyene. Flybransjen er også åpent for kandidater, og tilbyr karrierer i flydesign, samt yrker som jobber med de mange dataintegrerte systemer innen fly, tårn, radarer og kommunikasjonsutstyr. Ingeniører med denne graden er i høy etterspørsel i mange offentlige og private transportbyråer i tillegg.

Det finnes internasjonale muligheter for ingeniører interessert i et transport høyere grad. Vår omfattende database kan henvise potensielle søkere til egnede institusjoner. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.