Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign flere Master i Pardubice, Tsjekkia 2023

1 Master Programmer i Pardubice, Tsjekkia 2023

Oversikt

Det finnes flere moderne og dynamisk høyere utdanningsinstitusjoner i denne byen som effektivt forberede spesialister for blomstrende karrierer. University of Pardubice har vært møte med denne byen, selv om andre sentre dukker opp på grunn av den økende studenter fan base.

Den tsjekkiske republikk, er et land i Sentral-Europa. Landet grenser til Tyskland i vest, Østerrike i sør, Slovakia i øst og Polen i nord. Dens hovedstad og største by, med 1,3 millioner innbyggere, er Praha.

Master-nivå studier involverer spesialiserte studier i et forskningsfelt eller et område på profesjonell praksis. Tjene en mastergrad viser et høyere nivå av mestring av faget. Tjene en mastergrad kan ta alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan oppgradere, du vanligvis må skrive og forsvare en avhandling, en lang papir som er kulminasjonen av spesialiserte forskning.

Les mer

Filtre

  • Master
  • Tsjekkia
  • Pardubice
Studieretninger
    Administrasjon Arkitektur Biovitenskap Forretningsstudier Bygg- og anleggsnæring Bærekraftighetsstudier Designfag Energi Generelle studier Helsefag
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat