Keystone logo

29 Master Programmer i Journalistikk og massekommunikasjon TV-studier 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Journalistikk og massekommunikasjon
  • TV-studier
Studieretninger
  • Journalistikk og massekommunikasjon (29)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Journalistikk og massekommunikasjon TV-studier

Innhenting av en Master i Television Studies krever omfattende studier gjennom et akkreditert universitet program. Studenter som ønsker å øke sine karrieremuligheter etter endt utdanning bør vurdere mange alternativer tilgjengelige for dem fra en institusjon til den neste.

&nbsp

Hva er en Master i Television Studies? Studenter med kreative sinn og en lidenskap for film ofte at de trekkes mot TV-og filmbransjen. Forfølge etterutdannelse i TV inkluderer ofte studiet av digital film, historien om TV og film, samt sosiale og politiske aspekter ved film og hvordan de påvirker publikum. Innenfor fjernsynsstudier kan studentene velge mer spesifikke områder av studien som appellerer til deres individuelle talenter og interesser.

&nbsp

Ved å skaffe en master utdanning i fjernsynsstudier kan studentene få hands-on erfaring som trengs for å gjøre et inntrykk i dagens TV og filmindustrien.Post-grad pedagogisk studie kan åpne nye dører for nettverksbygging og karrierebygging.

&nbsp

Når jeg prøver å planlegge for prisen av en Master i Television Studies program, er det viktig at elevene forstår de varierende undervisning priser som er på plass fra en institusjon til den neste. Prisen på undervisningen kan variere enormt i ulike deler av verden, og dette kan skyldes faktorer som program popularitet, institusjon størrelse, eller respekterte instruksjon. Studentene kan arbeide med en finansiell rådgiver på skolen av interesse å bestemme prisen for å fullføre sitt valgte program.

&nbsp

Etter eksamen, kan studentene søke arbeid i felt som manusskriving, scenografi for TV eller teater, og filmproduksjon. Mulighetene innen TV-bransjen er uendelige, med dusinvis av enkeltpersoner som trengs på et enkelt sett å produsere en TV-show eller spillefilm.For studenter med en interesse i å forbedre sine kunnskaper om tv og relaterte teknologier, læring mer om en Master i Television Studies programmet kan hjelpe dem til å velge riktig store innenfor feltet.

&nbsp

For å søke på nettet for skolegang, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.