Keystone logo

35 Master Programmer i Generelle studier Tverrfaglige studier 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Generelle studier
 • Tverrfaglige studier
Studieretninger
 • Generelle studier (35)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Programmer i Generelle studier Tverrfaglige studier

  En mastergradsutdanning er en post-graduate grad oppnådd bare en gang en person har fullført sine bachelorstudier. Masterstudier tar vanligvis to år å fullføre, i tillegg til de fire eller flere årene som det tar å fullføre en bachelorprogram.

  Hva er en master i tverrfaglige studier? En mastergrad på dette feltet tar sikte på å forberede enkeltpersoner til å bli ledere og fagfolk som fokuserer på å forbedre livene til innvandrere og flyktninger over hele verden. Kursene som tilbys i dette programmet kan bestå av å undervise elever om de mange utfordringene disse gruppene står overfor, og forberede dem til å handle med medfølelse, raskt og profesjonelt når innovative løsninger for globale kriser.

  Personer som fullfører dette programmet kan oppleve betydelige fordeler, inkludert men ikke begrenset til evnen til å begrunne, å handle med medfølelse og å tenke utover sitt eget behov. Sterke resonnementskapasiteter er verdifulle på de fleste karriereområder, og medfølelse og altruisme kan tjene til å forbedre alle områder av ens liv.

  Kostnaden for dette programmet varierer og henger på flere faktorer. Varigheten av studien, universitetets plassering og om kurs tilbys for det meste online eller offline, kan spille en rolle i sluttprisen.

  Nyutdannede fra dette programmet har potensial til å forfølge mange spennende karrieremuligheter. Personer med en grad i feltet har en tendens til å nyte slike velstående karrierer som politimenn for lokale, statslige og nasjonale myndigheter; talsmenn for publikum og de mindre heldige; filantroper og sosialarbeidere. Mange kan finne jobber innen offentlige etater, ideelle organisasjoner og veldedige organisasjoner. På grunn av ferdigheter som utdannet har en tendens til å eie, kan muligheter på andre områder imidlertid også presentere seg.

  Mange universiteter tilbyr en grad i tverrfaglige studier, men hvor en forfølger sin utdanning til slutt, avhenger av deres plassering og deres tidsplan. Online kurs tilbyr fleksibilitet, som er praktisk for mange. For å lære mer, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.