We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

8 Master Programmer i Jusstudier Tvisteløsningsstudier Tvisteløsning 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Jusstudier
  • Tvisteløsningsstudier
  • Tvisteløsning
Studieretninger
  • Jusstudier (8)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Jusstudier Tvisteløsningsstudier Tvisteløsning

En mastergrad kan åpne ellers lukkede dører i en elevs karrierevei, og gi ytterligere utdannelsesvekst. Graden er også et nødvendig krav for de som driver doktorgrad, eller for enkelte fagspesialiteter.

Hva er en Master i Dispute Resolution? Programmet lærer effektiv bedriftsledelse og konfliktløsning. Studentene lærer å bruke denne kunnskapen for å løse problemer med enkeltpersoner, selskaper, store grupper og til og med internasjonalt. Grunnkurs på etikk, mekling og forhandling kan deretter utvides med kurs skreddersydd til den enkelte elev. Mulige kursvalg inkluderer sosiologi, internasjonal virksomhet, psykologi og økonomi. De fleste programmer kan være ferdig om ett til to år og krever ikke en lovgrad eller LSAT.

Lær hvordan du kan melde, skille og forhandle med dette studiet. Selv om disse ferdighetene er gode for konfliktløsning, kan en student også utnytte disse ferdighetene på arbeidsplassen og samtidig intervjue for stillinger, forhandle lønnsøkninger og kjøpe store billettartikler som hus, for bare å ta på noen muligheter.

Den økonomiske forpliktelsen til programdeltakere avhenger av det valgte programmet. Undersøkelse av de tilgjengelige programmene vil svare på de fleste økonomiske spørsmål en potensiell student har før han tar en avgjørelse.

En Master i Dispute Resolution oppnår ofte noen som er interessert i offentlig eller privat sektor. Alternativ konfliktløsning jobber er tilgjengelig både internasjonalt og internasjonalt for alle som søker å implementere denne praksisen i sin virksomhet eller organisasjon. Mediatorer, voldgiftsdommere eller forliksmenn er alle levedyktige karriereposisjoner for kandidater. Mange relaterte stillinger er tilgjengelige for jakt i statlige organisasjoner og rettslokaler eller de som søker å unngå retten, som skilsmisseforlikning. I tillegg kan graden åpne dører for de som ser på et juridisk yrke uten en juridisk grad.

Velg mellom å delta på klasser ved et universitet eller fleksibiliteten til online klasser. For de neste trinnene, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.