Keystone logo

6 Master Programmer i Menneskerettsstudier Språkstudier Tyskstudier 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Menneskerettsstudier
  • Språkstudier
  • Tyskstudier
Studieretninger
  • Menneskerettsstudier (6)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Menneskerettsstudier Språkstudier Tyskstudier

En mastergrad er tildelt til de som har gjennomført et avansert utdanningsprogram. Avtalt for studenter som allerede har uteksaminert med en fireårig grad, forbedrer denne videre studien forståelsen i studentens valgte felt. Programmene krever ytterligere ett til to års arbeid og en praktisk demonstrasjon av lært materiale.

Hva er en Master i tysk studier? Disse grader er for de kandidatstudenter som har tenkt å jobbe i tyske kulturer profesjonelt. Det avanserte studiet utvikler tysk språkferdigheter og forståelse av den tyske kulturen. Noen grader er begrenset fokusert på bare å analysere det tyske språket og bestemte aspekter av det tyske samfunnet. Andre er mer generiske og kan kombineres med forretningsgrader som en del av en dobbel major. De fleste vil kreve at elevene skal vise seg kjent med språket før innskrivning.

Mange nyutdannede kan snakke tysk flytende når de fullfører sine studier. Gjennom lese- og skriveøvelser lærer de å analysere talemønstre og bestemte idiomer. Studentene er bedre kjent med tyske påvirkninger på verdenspolitikk, kunst, filosofi og teknologi.

Kostnadene for disse programmene varierer. De som er interessert, bør kontakte utdanningsinstitusjoner direkte for avgift og kurs. Fremtidsstudenter bør også planlegge for deres behov for levende og transport i løpet av studiet.

Etter å ha fullført en av disse studiene, har kandidatene et høyt utviklet og spesialisert ferdighetssett. Tyske organisasjoner ser ofte etter ansatte som kan bygge bro mellom kulturelle hull og utvide muligheter i andre land. Disse fagpersoner kan ta roller som ledere og forretningsutviklingsprofessorer for tyske selskaper. Studentene kan også komme inn på utdanningsområdet som tysk lærer.Noen finner arbeid som oversettere eller regionale guider. Kunnskapen om tysk kultur forbereder også kandidater for karriere i markedsføring for noen europeiske produkter.

Det er viktig å vurdere så mange muligheter som mulig før du bestemmer deg for et studieprogram. Det kan hende du finner ut at Internett-høgskoler fungerer bra hvis du har spesifikke planleggingsbehov. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.