Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 13 Master i Ukraina 2023

13 Master Programmer i Ukraina 2023

Oversikt

Hvis du ser etter mastergradmuligheter ved noen av de beste høyere utdanningsinstitusjonene i Ukraina, er du på rett sted. Høyere utdanning i Ukraina er enten statlig- eller privatfinansiert. Et fint trekk ved høyere utdanning i Ukraina er at den omfatter akademiske så vel som faglige kvalifikasjoner. Universitetetsdiplom fungerer vanligvis som en profesjonell lisens i tillegg.

For å få din mastergrad kan du for eksempel vurdere å oppleve hovedstaden Kiev, som har en fascinerende arkitektur og kulturelle arv – eller du kan velge en annen ukrainsk by til dine studier. Business og ledelseprogrammer er blant de mest populære i Ukraina, og tilbudene til disse studiene vokser stadig. Uansett vil du definitivt finne noe som passer dine behov best. Executive eller internasjonal MBA, helseforvaltning, finans og regnskap og andre programmer på master og doktornivå er blant noen av de tilgjengelig programmene for deg å velge mellom.

Ikke nøl -- ta en titt på lenkene under og sjekk ut dine muligheter for å få mastergrad i Ukraina. Du kan også klikke "Les mer" og fylle inn "be om gratis informasjon" skjemaet for å få enda mer detaljert informasjon om visse institusjoner og din mulige utdanning i Ukraina. Start letinga - din fremtidig mastergrad i Ukraina kan være bare noen få klikk unna!

Les mer

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
Studieretninger
    Administrasjon Arkitektur Biovitenskap Forretningsstudier Bygg- og anleggsnæring Bærekraftighetsstudier Designfag
  • Energi
  • Generelle studier
  • Helsefag
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat