Keystone logo

10 Master Programmer i Forretningsstudier Underholdningsbransje 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Forretningsstudier
 • Underholdningsbransje
Studieretninger
 • Forretningsstudier (10)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Programmer i Forretningsstudier Underholdningsbransje

  En mastergrad får vanligvis studenter i forkant ved å gi ekspert nivå ferdigheter til å gjelde for deres valgte karriere felt. Denne avanserte grad tar vanligvis mellom ett og tre år å fullføre, og ytterligere kompetanse opparbeidet gjennom programmet generelt åpner flere jobbmuligheter og posisjoner for høyere myndighet.

  Hva er en Master i Entertainment Business? Dette grad lærer den kommersielle siden av massemedia og underholdning. Studentene vil vanligvis lære å identifisere underholdning trender og hvordan du planlegger store produksjoner for å møte tidsfrister. Studentene vil også vanligvis være involvert i arbeidet med team for å organisere festivaler og messer. Lære å utvikle en solid forretningsplan er generelt en sentral del av kurs. Graden kan forberede kandidatene til å bli en leder i områder som film, TV, underholdningsarrangementer og musikk.

  Studenter som forfølge en Master i Underholdning har mulighet til å lære hemmelighetene til å skape en vellykket bedrift. Studenter ofte er i stand til å bygge viktige nettverk muligheter med underholdningsindustrien ledere og ledere, slik at studenten skal følge viktige jobbmuligheter, samtidig lære kritiske kommunikasjonsevner.

  Kostnaden for denne type grad kan variere mye avhengig av hvor skolen ligger, hvordan prestisjetunge programmet eller skole er og andre faktorer. Det er alltid lurt å forskning kostnader og finansiering før påføring.

  Med en Master i Underholdning, akademikere er vanligvis i høy etterspørsel i produksjons- og kommunikasjonsavdelinger, og de kan utvikle seg til en daglig leder stilling. Ofte akademikere bruke sine ferdigheter og nettverk for å utvikle sin egen bedrift ved hjelp av en business til forbruker eller business to business modell.Å bli et talent agent for skuespill, sang eller selv profesjonelle sportsstjerner er også et levedyktig avenue for mange som fullfører dette programmet.

  Underholdningsindustrien trenger folk som er lidenskapelig men organisert. Hvis du er interessert i en avansert grad i dette feltet, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.