Keystone logo

6 Master Programmer i Journalistikk og massekommunikasjon Journalistikk Undersøkende journalistikk 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Journalistikk og massekommunikasjon
  • Journalistikk
  • Undersøkende journalistikk
Studieretninger
  • Journalistikk og massekommunikasjon (6)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Journalistikk og massekommunikasjon Journalistikk Undersøkende journalistikk

Mange studenter bestemmer seg for å forfølge en mastergrad etter å ha mottatt sin bachelorgrad. En mastergrad øker studentens forståelse av den valgte disiplinen og utvider sin kompetanse på feltet. De som ønsker å dykke dypere inn i et yrke, vil kanskje vurdere en mastergrad.

Hva er en master i undersøkende journalistikk? Et program som dette fokuserer på å bygge en aspirerende reporters forståelse av hvordan man bedre kan håndtere etterforskningen av en komplisert nyhetshistorie. Utover å samle og undersøke kundeemner, intervjuer og informasjon, kan programmet også introdusere studenter til å utvide undersøkende teknikker, inkludert teknologi, som droner, og måter å fortelle en historie, inkludert podcaster og digitale medier.

Nyutdannede forlater generelt programmet med sterke forskningsferdigheter. De bør ha en bedre forståelse av hvordan man rapporterer nyheten, inkludert nye medier, og hvilke medier passer best til en bestemt nyhetshistorie. De kan også utvikle produksjonsferdigheter som gjelder for kringkasting og digital journalistikk, slik at de kan jobbe bak kameraet.

Sammenlign skoler når du ser etter riktig høyskole. Hvor en student bestemmer seg for å studere har størst innvirkning på studiekostnadene. Offentlige og private skoler kan variere sterkt. Tiden for å fullføre kursene kan også variere. En deltidsstudent kan ta mer tid enn en heltidsstudent. Generelt tar de fleste masterstudier to år eller så til slutt.

Nyutdannede kan finne arbeid i kringkasting, utskrift og digital media. Populære profesjonelle titler inkluderer redaktør, reporter og produsent. Noen undersøkende journalister fortsetter å forankre nasjonale og lokale nyheter på kringkastings- og kabelstasjoner. Andre kan slå ferdigheter til dokumentarfilm og produsere, bli regissører eller manusforfattere. Noen kan til og med bli markedsførere på bedrifter, ved å bruke sine ferdigheter til å fortelle historier om virksomheten.

Skoler fra hele verden tilbyr en master i undersøkende journalistikk grad. De samme skolene kan også tilby noen klasser eller grader på nettet. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.